Allah razı olsun bu güzel röpörtaj için çok güzeldi
seni tanıdıgımız için teşekkür ederim mihrab ablacım..
http://www.kevserdenizi.net/forum/
selamün aleyküm güzel yürekli arkadaşim bacım ben yokken kevserdenizinde misafir olmuşsun seni tanıyordum ama şimdi daha iyi tanimiş oldum rabbim içinden geçenleri bütün dualarını kabul etsin inşl en kısa zamanda evlat sahibi olursun dilerim
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Neden okuduğunuz kitaplar korku kitapları bir sebebi var mı?
Siizin en belirgin özelliğiniz nedir?
Çocuğunuz olmaması sizde ne gibi tesir bırakıyor?
Faydasınız düşündüğünüz siteler var mı öneriçeğiniz?
Tarihsel örnek aldığınız kişilik kimdir?
Sizi çok etkileyen kitap hangisi?
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
Allah razı olsun mihrab kardeşim samimi cevaplar için seni tanımaK güzeldi...![]()
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
allah cümlemizden razı ve memnun olsun
Seni tanımak güzeldi Mihrab kardeşim.
ALLAH C.C Gönlüne göre versin...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ