Haram kazanılan aş, aşdan sayılmaz.
Hak için akmayan yaş, yaşdan sayılmaz.
Kişi başım var diye övünmesin;
SECDE 'ye varmayan baş, baştan sayılmaz.
Necip Fazıl Kısakürek
Haram kazanılan aş, aşdan sayılmaz.
Hak için akmayan yaş, yaşdan sayılmaz.
Kişi başım var diye övünmesin;
SECDE 'ye varmayan baş, baştan sayılmaz.
Necip Fazıl Kısakürek
Sevdalın şu dağı del dese, koşar, delersin!
İş ALLAH'a geldi mi, gücün yok, sendelersin!
~Necip Fazil Kisakürek~
Birileri arkanızdan konuşuyorsa, Onlardan öndesiniz demektir !
Fazla Ciddiye Almayın Bu Hayatı ! Nasıl Olsa İçinden Canlı Çıkamayacaksınız...
N.F.K.
''...oysa sevmek,en fazla neyi sevdiğini fark etmek demektir ve seven biraz da neyi sevdiğini bilendir.her aşk O'na cıkar sonunda.O'ndan başkasını sevmek imkansız gibidir. seven sevdiğini neden sevdiğini bilse de bu böyledir,bilmese de bu böyledir''
n.bekiroglu
Ne gülümsemek gerçek mutluluktur, Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir Ne de söylememek sevmediginin göstergesidir... Hayat ne gideni geri getirir ne de kaybetigin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın Yada yaşayamadım diye ağlamayacaksın..
Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
MEVLANA
“Benimdir” diye bildiklerim Senindir.. Beni bende olanlara bende etme “Ben” diye bildiğim de Senin emrindir... Beni bende bırakıp Senden etme Rabbim, yüzümü Sana döndüm Gönlümü de Sana çevir Rabbim, bir Seni bir bildim Sevdalarımı Sende bitir..
-Senai Demirci-
RABBİM;
Yusuf'un hüsnüne çizik atmadan,
Züleyha'nın hüznüne leke katmadan,
Yakub'un sabrına hayret edip hasret çekerek,
Başladığımı bitirmeyi nasip eyle ...
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
emeklerinize sağlık kardeşlerim .
cezakallahu hayran...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ