BALIK KÖFTE
Malzemeler :
*
250 gram beyaz etli balık
*
2 dilim ekmek
*
1 adet yumurta
*
1 adet soğan
*
Köfte baharı
*
Tuz
*
1 su bardağı aycicek yağı
*
Yarım demet maydanoz
*
1 adet marul
Hazırlanışı : 250 aram balığı haşlayın. Sudan aldıktan sonra, ayıklayın. Derin bir kaba 2 dilim ekmeği ufalayın, 1 adet yumurta, 1 adet rendelenmiş soğanı da kaba alıp, malzemeleri yoğurun. Köfte baharı ve tuz ekleyin. Yoğurmaya devam edin. Hazırladığınız köfte hamurundan küçük parçalar koparıp, elinizle köfte sekli verin, 1 su bardağı aycicek yağıyla kızartın. Tüm köfteleri kızartınca, servis tabağına alıp servis yapın. Afiyet olsun.