Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir. [Taberani]
Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir. [İsfehani]
Cuma günü gusledenin günahları affolur. [Taberani]
Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir. [Taberani]
Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir. [İsfehani]
Cuma günü gusledenin günahları affolur. [Taberani]
Cuma günü ikindi namazı ile güneş batmasına kadar olan zaman diliminde Allah’dan isteyin.
Cuma günü ”La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”” bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse, Allah mutlaka duanıza karşılık verir.
.
Hoş geldin ey suskun sevgilim;
http://www.kevserdenizi.com/78570-ho...-sevgilim.html
Tut sözünü; sus. Mühürle dudağımı, sesimi tut, lÃl eyle çığlıklarımı.
Nahoş avazların uçurumlarından çek dilimi.
Yalanların kuyularından çekip çıkar nefeslerimi.
Göklü söz ağaçlarının bengisuyuna kat hecelerimi.
Kaynak Konu:http://www.kevserdenizi.com/78570-ho...-sevgilim.html
Hayırlı cuma lar
Gönlüme Değen Yâr...!
Kelimelerin Bittiği Yerdeyim.
Susuşum, Sevgimin Yüceliğinden, Kelimelerin Acizliğinden...
Sevginle Gözlerimde Büyüttüğüm Bir Damla Yaşın Sıcaklığı Hangi Dizelere Sığar?
İfade Etmeye Çalışsam Tepeden Tırnağa "Sen" Oluşumu, Altında Ezilmez mi Sözcükler, Yâr?
Öyleyse Susuyorum İşte, Dile ve Sözcüklere İnat !
Bir Sen Bil Beni, Yeter Bana , Bir Sen Anla Yeter .
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun…
Evimiz huzurlu ve neşeli olsun.
Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun…
Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah…
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ