Ya Rabbi..! Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri;Boş cevirme Amiinn...!!
Ya Rabbi..! Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri;Boş cevirme Amiinn...!!
Kimse sana özgürlük vermez.Kimse eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez.Eğer adamsan, SEN ALIRSIN !!!!
Bizleri yaratan ve bizlere her türlü nimeti veren, insanlığın en karanlık döneminde bir hidayet rehberi olarak Hz. Muhammed'i (s.a.v.) gönderen alemlerin rabbi Allah'a sonsuz hamd-u senalar, O'nun sevgili kulu ve peygamberine salat-ü selamlar olsun!
Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin.
Her vaktiniz hayr olsun cumanız mübarek olsun ..
![]()
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Sahabelerden biri Rasulullah (s.a.v)'e: "Cenabi hak kime kiyamaz" diye sorar.
Rasulullah (s.a.v): "Allah, birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam. ikisini de affederim, diye buyurur." der. Duanın en güzel anında dualarında anılmak dilegiyle...
hayrlı cumalar...
![]()
. Bugün, .
![]()
Çölleşen Ruhlarımıza ve Çatlamış Umutlarımıza
Kevser Çağlayanları
Sunulmakta.
Cennet Koridorları Görebilen Gözlere Açmış Kapılarını
Ebedi Huzur Dağıtmakta
Talip Olanlara.
Hamd Olsun Bu Kutlu Güne Bizi Kavuşturan,
Heba Ettiğimiz Ömrümüze Sonsuzluk
Hükmün de
Kutlu Anlar Saklayan Rahmana
Cumamız Hayırlara Vesile Olsun
![]()
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl”
"Ey Ebû Bekr'in kızı! Sana diğer duâları da içinde toplayan duâları söyleyeyim mi? Şöyle duâ et:
"Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır” Amin.. Cumanız Mübarek Olsun