Yukarıda ki kardeşimizin kalbinden geçeni kabul et hakkında....
Yukarıda ki kardeşimizin kalbinden geçeni kabul et hakkında....
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
yukardakı kardeşımız gönlünden ne ıstıyorsa RABBIM tez zamanda nasıp etsın
Ya Rab!! sen ihtiyaçlarımızı en iyi bilensin.. yukarıdaki/aşağıdaki kardeşimizin ne eksiği varsa tamamla, ne ihtiyacı varsa gider.. hem maddi hem manevi..amin
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Allah razı olsun bana ettıgın duanın bınkatını Rabbım sana versın kartal kardeş
Rabbim tüm sıkıntılarımızı bilen ve gideren tek sensin.Tek sana el acıp yalvarıyor tek senden istiyoruz.Kardeşlerimin ne derdi sıkıntısı var ise gider Yarabbim.Senden gelecek en küçük hayra cok muhtacız...Sen dualarımızı kabul et..Amin.
ya rabbım sana inandık sana güvendik sana secde ettik sana muhtacız biz aciz kularının dualrını kabul eyle üsteki bacımın dileklerini hayırlıyla hayır eyle işlerinde kolaylıklar ver dünya ve ahirette her iki cihanda aziz kıl amin
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Rabbim hayırlısıyla Burcum bacıma hayırlı eş ve evlatlar nasip et.Dualarını kabul eyle.
Zümrüt bacımın evlatlarını koru.Ne muradı varsa hayırlısıyla ver Rabbim.Aminnnn.
Allah hayat verir imtihan eder, ölüm verir imtihan eder, rızık verir imtihan eder, rızkı alır imtihan eder, çoluk-çocuk verir imtihan eder, alır imtihan eder, sıhhat verir imtihan eder, hastalık verir imtihan eder, mal verir imtihan eder, mal alır imtihan eder, musibet verir imtihan eder, musibeti kaldırır imtihan eder. YÜCE ALLAH HEPİMİZİ GEÇİRİLDİĞİMİZ BU İMTAHANLARDA ŞÜKRETMEYİ, SABRETMEYİ VE ALLAH'A KUL OLABİLMEYİ NASİP ETSİN.
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Özlediğim ablalarımdan biri
Allahım sen çocuklarını yağmur damlası ablama bağışla aminnn
Seni çok Özledim Annem