allahım hayrunnisa kardeşimin bu dünyada ve ahirette yüzünü güldür iyi insanları onu ayağına onuda iyi insanların ayağına götür amin
Üye
allahım hayrunnisa kardeşimin bu dünyada ve ahirette yüzünü güldür iyi insanları onu ayağına onuda iyi insanların ayağına götür amin
ALLAH 'ım"günışığı" kardeşimizi herşeyin en güzelini ver.
onu cennetin bekçisi RIDVAN A.S. dost eyle, onu bütün kötülüklerden koru...amin..
dua ile.......
Üye
Allahım acizkul kadeşimin ne sıkıntısı var ise gider bilerek veya bilmiyerek ne günah işlediyse affet yarabim amin
YA RABBİM"günışığı" kardeşime RAHMET'inle muamele et.onu daima hayırlı işlere yönelt.ve cehennem azabından koru,onu cennetine dahil eyle,amin
Ey Yüceleri En yücesi Güzel Allah ım Acizkul abinin dünya ve ukbasını nur eyle,nefsinin ve şeytanın tuzaklarından beri eyle ailecek kabul olunmuş hac ve umre nesip eyle amin
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
Dik ve önde
Belki acıyla
Ama vazgeçmeden durmanın
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
Kaç silah varsa elife çevrilir
Elif hep olduğu yerdedir
Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
Zordur elif olmak
Elif olmak hep vurulmaktır
Elif olmak yalnızca elif olmaktır
Ne B, ne T, ne S
Elif
Yalnızca elif
Elif demeden hiçbir şey denilemez
Ben elif dedim
Artık her şeyi söyleyebilirim...
Ey RABBİM sen bu güzel kuluna hem bu fünyada hem ahiret yurdunda güzellikler nasib eyle aminnn
![]()
Seni çok Özledim Annem
allah celle ve ala hakkımızda hayırlısını nasib eylesin
Mü'minler içinde Allah'a verdikleri sözde duran nice erler var. İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir. AZHÂB 33/23
Rabbim emacid kulunun hem maddi hem manevi rızkını rahmetinle genişlet,sevdigin kullar arasına al amin
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
Dik ve önde
Belki acıyla
Ama vazgeçmeden durmanın
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
Kaç silah varsa elife çevrilir
Elif hep olduğu yerdedir
Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
Zordur elif olmak
Elif olmak hep vurulmaktır
Elif olmak yalnızca elif olmaktır
Ne B, ne T, ne S
Elif
Yalnızca elif
Elif demeden hiçbir şey denilemez
Ben elif dedim
Artık her şeyi söyleyebilirim...
RABBİM sen biricik canım ablama niyetini en kısa zamanda kabul eyle onu sevdikleriyle birlikte eyle aminnn
Seni çok Özledim Annem
ey rabbim herşeye gücü yeten vardan yok eden yokdan var eden rabbim sen nisa kulunun bu dünyada işlerınde kolaylık ver kalbınden geçenleri sen kabul eyle inşl
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…