DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 100,0%
Achievements

Güzel menzilime fotoğraflarla gitmek sohbetlerle çosmak istermisiniz?
SEYDAMIN SOHBETLERİ HİÇÇ BİTMEZ
BU SADECE BİR KISMI
<H3>
SOHBET HADİM'DENBizim bölgede Gavs Hazretleri’nin sofisi bir Binbaşı vardı. O başından geçen bir olayı şöyle anlattı:
“Benim yaşlı bir annem var. Kendisi çok küçük yastan beri Kadiri dersi çekmekteydi. Hatta zikir çekerken, ‘Seher vaktinde kuslar geliyor, onlarla beraber zikir çekiyorum,’ derdi. Ben kendisine: “Anneciğim, zamanın Gavsı Abdülhakim Hüseyin Hazretleri’dir. Gel ona intisap edelim,” derdim. Benim teklifimi reddederdi. Bir gün beraber hacca gittik. Hac vazifemizi ifa ediyorduk. Arafat’ta vakfeye durduğumuzda annem yaşadığı bir hâli anlattı:
"Oğlum; yakaza (uyku ile uyanıklık arası bir hâl) ben bir hâl yaşadım. Peygamber Efendimiz (sav) Arafat’a gelmiş. Bütün hacılar sıraya geçip elini öpmeye başladı. Ben de sıraya geçtim ve sıra bana geldi. Tam Peygamber Efendimiz (sav)’in elini öpecektim ki bana şöyle dedi: “Kızım Zehra, benim elim Adıyaman Menzil’de bulunan oğlum Seyyid Muhammed Raşit’in elinin üzerindedir. Git, elimi orda ziyaret et!” dedi.
Ben heyecanlanmıştım. Hac vazifesini yaptıktan sonra memlekete döndük. Annem bu gördüğü hâli unutmuştu. Aradan hayli zaman geçti. Bir gün annem beni çağırdı ve gördüğü rüyayı anlattı: “Gece teheccüd namazından sonra uyumuşum. Rasulullah (sav) Efendimiz’i gördüm. Bana: ‘Arafat’ta sana ne emir buyurmuştum? Hala gitmedin mi?’ dedi, ‘sabahleyin unutmayasın sana bir işaret veriyorum.” Mübarek şehadet parmağını iki kaşımın arasına bastırdı. Sabahleyin kalktığımda aynaya baktığımda iki kaşımın arasında parmak izini gördüm. Oğlum, beni mürşidinin yanına götür!” deyince çok sevinmiştim.
Beraberce Menzil’e gittik. Seydâ Hazretleri hiçbir kadına elini öptürmezdi. Annem çok yaşlıydı. Arabadan inince Seydâ Hazretleri karşımızdan geldi ve şöyle dedi:
“ Biz hiçbir kadına elimizi vermiyoruz, ama emir büyük yerden geldi!” Elini uzattı. Benim gördüğüm manzarayı annem de görmüştü ağlayarak mübareğin elini öpmüş. Seydâ Hazretleri’nin elinin üzerinde Peygamber Efendimiz (sav)’in elini gördük ve Seyda Hazretleri anneme buyurdu: “Şimdiden sonra bizim vekilemizsin. Dadı talimatını versin.”
MENZIL.NET TEN ALINMISTIR 
Hafıften esen ruzgar balkondan adeta yüzleri okşarcasına ıcerı gırıyordu.
Adablı bir şekılde sofıler sıraya dızılmiş yere oturmuşlar Mübareği Bekliyorlardı. Her sınavda olduğu gibi burda da sabır sınavı veriliyordu.
Denmıyordu kı hemen gelsin şu kalabalıktan cıkalım tövbemizi alalım...
Esinti hafıf hafıf gelırken içeri gül kokusuda yayıldı. Anladıkkı babamız gelmiş yerini almıştı. Çıt dahi cıkmıyordu o anda sadece kalpler konuşuyordu. Kalpler hafıflemiş, yıkandıkları hissedılmısti. Ağlamak çözüm değildi o an. sadece hayat unutulmuş, gözler kapanmış, İlahi bir huzura çıkılmıştı. o an hiçç ama hiçç bitmesin isteniyordu. Dünya ne ki, hayat da ne!!! ailem mi var onlarda kim ? Ölüm bile umrumuzda değil. Hissedilen duygularla o güzel,tatlı, yumuşak ses... Yarabbiiii Ben pişmanımmmmm Çağlayanlar akıyor içimizde... Anlatılmaz, yaşanır bir duygu. oturmuşuz tövbeyi tekrarlarken seni bekliyoruz Efendim. Gel Eyyyy Efendim. Açılan kapılardan içeri gir. Kulaklarımızda çınlayan ol...Kalbimizde sevgi, gideceğimiz menzilde Önderimiz ol...
HAK RIZASINA EMİN ADIMLARLA
YÜRÜYEN GÖNÜL SULTANININ BELDESİ
NİCE MANA ERLERİNİN SEVGİ DİYARI
ŞARKIN VE GARBIN DİLE DESTAN GÜZEL KÖYÜ
MENZİL...
PEYGAMBER TORUNLARININ OTAĞI
HASRETLERİN TUTUŞTUĞU AŞK MEYDANI
TEVBE KAPISINA YÜZ SÜRENLERİN ÜMİT KAPISI
DERTLİLERE DERMAN HASTA KALPLERE ŞİFA YURDU
MENZİL...
</H3>