BARBUNYA YEMEĞİ

MALZEMELER
2 su bardağı barbunya
1 küçük patates
1 kuru soğan
1 küçük havuç
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tahmini tuz kaynak su

YAPILIŞI
Akşamdan barbunyayı suya koyun yarına kabarsın barbunyanın suyunu değişin yeni su koyun ve kuru fasulye gibi haşlayın pişmeye yakın ocağı kapayın kara suyunu süzün ve yıkayın soğanı yemeklik doğrayın salça ile kavurun havuçun ve patatesin kabuklarını soyun minik şekilde doğrayın ekleyin barbunyayı tahmini kaynak suyunu tuzunu ve 1 çay kaşığı toz kırmızı biberide ekleyin kısık ateşde pişirin istediğiniz zaman servis yapın afiyet olsun...