deneeeeeee
Printable View
deneeeeeee
denemeeeeeeeeeeeee
denemeeee denemee
Görüldüğü gibi cevap ta başlık olması birşey ifade etmiyor
Bu yazıyı gelişmişde denedim... başlığı da yeni cevap başlığı denem olsun yazdım. şimdi
bu başlık ekranda görünsün istiyorum
Benim de istediğim cevapta istersem konu başlığını değiştirmem gerekir... yapılabilecek bir durum
Ekran derken nerede görünecek
ama olmadı cevap yine deneme olarak çıktı
Cevap başlığı değişir...Ana başlık olmaz ama farklı bir konu açmış gibi olursunuz...
İstediğin şeklin bi linki var mı? bu şekil anlamadım ben. Yapılmaz diye birşey yok ama anlamak lazım. Kusura bakmayın ama ana konu başlığını her defasında değiştirmek değil demi benim anladığım
Kevserdenizi,İslamiforum Kuran-ı kerim,Tefsir,Kütübi sitte,İlmihal,Fıkıh,Namaz,Ab
BURAYI KASD EDİYORUM ANA SAYFA KIRMIZI İLE İŞARETLİ YERLER
bu istatistikler. buraya kadar tamam. Bundan sonra kırmızı dediğin yerlerde ne oalcak
Evet, ana sayfada farklı bir konu açılmış gibi görünsün...
Kevser Denizi Kardeşim her defasında ana başlığı değiştirmeyeceğiz, hiç bir zaman değişmeyecek. Sadece biz istersek gelişmişdeki cevap hanesine başlık koyarsak o başlık ekran da -ana sayfada- paylaşımda farklı bir başlık olarak görünmesi...ana başlıkla işimiz yok... ANA başlık aynı kalacak
Allah'ım yardım et. :) kırmızı yerlerde çıksın diye işaretledim. sayfayı kayd edemediğim içim hepsini aldım.istatiklerle işimiz yok...
Bu dediğin şekilde ben herhangi bir yerde görmedim. İstatistikler otomatik çeker. bu dediğin gibi birşey varsa bile çok çok ileri vb ve yazılım bilgisi gerektirir. Çokta zaman alır. Kısa bir yolu varsa da ben bilmiyorum. Başlık değişmeden yoruma yazılacak başlık anasayfada görünecek. aynı anda iki başlık gibi. Bu beni aşar kardeş.
Birde neden böyle bir ihtiyaç var anlamadım :) Konu içindeki başlıkla istatistiklerde değişen başlık. Konu içinde asıl başlık duracak ama istatistiklerde başka bir başlık görünecek. Başka biyerde böyle bişey gördün mü? Örnek bir link verebilir misin ?
kırmızı yer istatistikler işte :)
Aynen öyle, belki çok kolay ama bende bilmiyorum.Alıntı:
Başlık değişmeden yoruma yazılacak başlık anasayfada görünecek.
Kuzat kardeşim senin bu istediğin anca SMF forumlarda olur onda da verdiğin cevap başlığı çıkmaz anca cevaplar istatistiklerde görünür.
http://i.hizliresim.com/XvB73j.jpg
Bu istedğin imkansız :) İlk konudaki başlık ana başlık olarak anasayfada görünürken , yoruma yazılacak başlık konunun anlamını da bozar konuyla alakasız başıkta olur. İmkansız bişey. :)
Kevser Denizi Kardeşim, İmkansız değildir, mutlaka yapılır ama belki biraz zordur... :)Alıntı:
Bu istedğin imkansız :) İlk konudaki başlık ana başlık olarak anasayfada görünürken , yoruma yazılacak başlık konunun anlamını da bozar konuyla alakasız başıkta olur. İmkansız bişey. :)
Bu yetki sadece modaratörlerde olacak ve konu ile ilgili başlık atacak.
Yalnız bizim forumda şöyle bir şey var...Ekrem Kardeşim de açıklamış biz şu an itibarıyla deneme sayfasına sürekli yazdığımız halde...ana sayfada yanıtlar çıkmıyor.... Benim de söylemek istedim Ekrem Bey'in de dediği gibi yanıtların görünmesi başlıkları değiştirip değiştirmek bize kalsın...
Bu vesiyle ile bugün bütün enerjimi bu konuya harcamış oldum...