http://img197.imageshack.us/img197/3...praksarmas.jpg
ablacım sorularıma geçmeden oturda sarmanı ye çok sevdiğini biliyorum ondan sonra cvp larsın sorularımı
Printable View
http://img197.imageshack.us/img197/3...praksarmas.jpg
ablacım sorularıma geçmeden oturda sarmanı ye çok sevdiğini biliyorum ondan sonra cvp larsın sorularımı
selamün aleyküm sugunet kardeşim soruları çok güzel içten yürekten cvp ladınki ne soracam aklıma gelmiyor
aslında akşam soru hazırlamıştım untutum ablacım unutkanımda biraz neyse gelınce yazarım
Sürekli okudunuz dergi hangisidir?
Sızıntı ve İnzar dergilerini takip ederim..
Hangi gazeteyi okursunuz bir sebebi var mı?
Zaman/Vakit
Sebebine Gelince Bana Gerçekleri Açık Bir Şekilde Gösterdikleri için..
Risale-i nur hayatınızda neleri değiştirdi?
Neleri değiştirmedi ki..En başından herşey hakkında iyice düşünmemi sağladı..Risale-i Nuru okudukça insan cennet misali bir iklime sürüklendiğini gördüm..Yapılan tahlillerin temeline indiğimizde bizleri daha da güzel gerçekler bekliyor..Bu da insanın Risale-i nurlardan kopmasına izin vermiyor..
Şunuda eklemek istiyorum.Risale-i Nurların değeri çoktur.Onları sıradan bir şekilde okumak yerine dikkatlice tahlil ederek okumak eminim herkese çok şey kazandıracak..
Risale-i nurla tanışmanız nasıl oldu?
Lise son yıllarında/Rehber Hocamın sayesinde/Sohbetlerde..
Okuduğunuz bölümde idealiniz nedir?
Asıl ve ilk amacım kendi arkadaşlarımı bilgilendirmek..Çünkü bölüm çok karışık/anlatılan konular İlginç..
Örnek isterseniz verebilirim..
Bu zamanda hiç kimse Darwinin Teorosinin doğru olduğunu söyleyemez.Küçük bir çocuğa anlatırsanız gülüp geçer size.Ama ne yazık ki üniversite öğrencileri(çocuklar kadar düşünemeyecekler ki) bunun doğruluğuna inanmak için ellerinden geleni yapıyorlar..Ortaya attığı hiçbir teorinin bilimsel dayanağı olmadığı halde nasıl kalkkıp buna inanıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum.Biliyor musun Darwin'in en temel iddiası olan insan başlarının gelecekte büyümesinin bile yanlışlığı kanıtlanmıştır..
ve okulda çalışmak yerine özel bir kurumda çalışmayı düşünüyorum/çünkü kısıtlandığın bir yerde asıl amacımını gerçekleştiremezsin..
Teşekkür Ediyorum..
Çok mükemmel bir röpörtaj olmuş diyebilirim okumaktan zevk aldım resmen kitap okur gibi oldum :)
galiba bana soracak soru bırakmadılar ama hoşuma giden en çok _ Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir_? Neden bu nicki kullanıyorsunuz_?
Sukutu severim.Bazen susmak herşeydir/verilecek en güzel cevaptır..
susmak susmak ve susmak keşke bunu bende gerektiği zaman yapabilsem susmak en güzel eylemdir :)
Seni tanımak güzeldi ortak noktalarımız var Allah razı olsun cevaplar için...:)