Cevap: Ramazan Ayına Özel Hatim Kampanyası...
Alıntı:
reyhani Nickli Üyeden Alıntı
[sıze=3]5. Cüzü de ben okuyayım inşaallah allah-u zülcelal'in izniyle.[/sıze]
[sıze=4]allah razı olsun yazdım....[/sıze]
gül aşkın ülkesi´isimli üyeden Alıntı http://www.kevserdenizi.net/forum/im...s/viewpost.gif
Allah razı olsun bu hizmet için şöylebir fikrim var....herkes bircüzü alsın ...sürekli onu okusun ramazan boyunça........ne dersiniz......
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
nasıl sürekli onu okusun anlamadım ???
Arkadaşımız bir kişi her gün aynı cüz'ü okusun 30 günde 30 cüz tamamlayalım demek istemiş sanırım
Bence şimdiki gibi olması daha uygun herkesin günde bir cüz'ü okuyacak kadar vakti veya imkanı olmayabilir .
Alıntı:
muhammet74 Nickli Üyeden Alıntı
gül aşkın ülkesi´isimli üyeden Alıntı
http://www.kevserdenizi.net/forum/im...s/viewpost.gif
Allah razı olsun bu hizmet için şöylebir fikrim var....herkes bircüzü alsın ...sürekli onu okusun ramazan boyunça........ne dersiniz......
Arkadaşımız bir kişi her gün aynı cüz'ü okusun 30 günde 30 cüz tamamlayalım demek istemiş sanırım
Bence şimdiki gibi olması daha uygun herkesin günde bir cüz'ü okuyacak kadar vakti veya imkanı olmayabilir .
evet gerçekten eğer günde 1 cüz okunma imkanı olsaydı bu hatim bitişti...
Alıntı:
cemaatlerde yapılan bir uygulamadır hatimler dağıtılır isteyen ramazanayı boyunca sabit bir cüz alır ramazanayı boyunca hergün o cüzü okur tabi 30 kişiyi tamamlama şartıyla.. sanırım arkadaş bunu kastediyor..
birde dönerli cüz dağıtılır gene 30 kişilik gurup hergün biri 1. cüzü diğeri 2. cüzden vs. başlayarak beraber hergün bir hatim yapmış olurlar ramazan ayı sonunda kendiside bir hatim tamamlamış olur..
6. cüzüde ben okuyayım inşallah
Alıntı:
DiaS Nickli Üyeden Alıntı
cemaatlerde yapılan bir uygulamadır hatimler dağıtılır isteyen ramazanayı boyunca sabit bir cüz alır ramazanayı boyunca hergün o cüzü okur tabi 30 kişiyi tamamlama şartıyla.. sanırım arkadaş bunu kastediyor..
birde dönerli cüz dağıtılır gene 30 kişilik gurup hergün biri 1. cüzü diğeri 2. cüzden vs. başlayarak beraber hergün bir hatim yapmış olurlar ramazan ayı sonunda kendiside bir hatim tamamlamış olur..
6. cüzüde ben okuyayım inşallah
teşekkürler abicim...
9. cüzü de bana verdiler Allah onlardan razı olsun.
Rabbim cennette habibine komşu eylesin, fatıma anamıza komşu eylesin inşaallah.
Alıntı:
afşar Nickli Üyeden Alıntı
9. cüzü de bana verdiler Allah onlardan razı olsun.
Rabbim cennette habibine komşu eylesin, fatıma anamıza komşu eylesin inşaallah.
ALLAH razı olsun...
Alıntı:
bircüzü bir defa okumak şartıyla dimi
Öncelikle böyle bir hatim kanpanyasına vesile olan, okuyan kardeşlerim Allah(c.c) razı olsun...
Hayrun nisacım, mukabelem hatimlerim çok olduğu için fazla cüz alamıyorum. Şimdilik 12. cüzü alıyım eğer vaktim olursa yine alırım inşaallah... selam ve dua ile...
Alıntı:
gül aşkın ülkesi Nickli Üyeden Alıntı
bircüzü bir defa okumak şartıyla dimi
evet kaçıncı cüzü istiyorsunuz ?