İnsansın ve İnsanlarla Beraber Yaşıyorsun Kırık Kırıktır İçin Özün Eziliyordur Çok Zaman İçini Açamazsın Kimseyeİç Çekip Durursun Kendi İçinde
Yüreğini Yırtıyor Sevgini Verdiklerin
Hissiz mi Yürümeli Issız Yerlerde? Sensizlik Senden Daha mı Sevimli Sevgili Sevgi?
Dostta Denir mi Her Dert? Dedin de Ne Dinledin? Kime Dayanacaksın Yüreğinde Yürüyen Dertler İçin?
Gülmek mi Mutlu EdenAğlamak mı? Huzur Hiçbiri mi? Hiç mi Her Şey?
Hiçlik Dereleri Nerede Duracak...Varlık Dağlarına Ne Zaman Çıkılacak?
Uçar Gibi Gidiyor Zaman...Uyur Gibi Geçiyor Ömür Harcanan Hayat Hayıflanması Gereken Hayallerle Oyalanıyor
Yuvasız Kuşların Şaşkınlığıyla Çırpınıyor Çaresiz Dallara Konuyor Kırık Kanatlarla Acı Kanıyor İçi Dertle Dönüyor Dışı
Umutla Doğuyor Her Sabah...Ölümle Yatıyor Her Akşam Dert Döşeğinde Gözleri Açık Uyuyor Acı Şerbeti Şifa Şevkiyle İçiyor Deva Diye Dayanıyor Dertlere
Sevgiyi Saflaştırır Sıkıntılar...Dostlukları Derinleştirir Dertler Sürüklendikçe YüreğinÖzüne Yol Alırsın
Dert Dalgalarıyla Çalkalanırken Ben inDuru ve Derindir Özbenliğin Sevgi Saf...Hikmet Diri...Varlık Dağları Yücedir Bu Benlikte
İçtiğin AcılaraDayandığı Dertlere Değmiştir...Ben den Geçmiş Birbene Erişmişsindir
Özün Özüne Erişen Ağlamalara Güler Geçer Günlerin Üstündedir Gönlü...Gönlünden Damlayan Günleri de Güldürür
Dertler Gülmekle Geçmez...Acıları Dindirmez Gülümsemelerİçini Acıtıyorsa Çektiklerin Derin Bir İç Çek ve Yürü Yüreğinin Yolunda
Üzülme Ey Gönlüm De ki Bir Defa Daha Öğrendim deSevgi Gülünün Paslı Çiviler Gibi Mikroplu Dikenleri Olduğunu
Üzülme Gönlüm De ki Ben Zoru Seçtim İşte Bu Yüzden Güvendim İnsanlara...Bu Yüzden SevdimRiyasız Bir Gülümseme Karşılığında
De ki GönlümYanlıştı Yaptığım Evet
Menfaatler Dünyasında Bu Dünyada Yaşamaya Mecburken Bile Uzandım
Tutundum O Güle De
Üzülme GönlümBu Yaranın da Durur Kanı Elbet
De kiSabret...Sabret...Sabret
Ömrümün Son Anı Sabret