sıla kardeşimize yasini şerif okunmuştur Rabbim kabul eylesin
sıla kardeşimize yasini şerif okunmuştur Rabbim kabul eylesin
Özgür ve Reyyan Nur kardeşlerimin evveli ve ahiri için 1 'er adet Yasin-i Şerif Okunmuştur. Allah kabul etsin.
27.03.2011
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
şevket47-iclell-babolos-sıla-öqur-reyhan nur için Evvel veahirleri için bir Yasin-i Şerif okunmuştur.... Allah Kabul etsin..
(Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
(Bakara 18) :confused::confused:
Üye
özgür-reyyan nur Kardeşlerim için Evvel veahirleri için bir Yasin-i Şerif okunmuştur.... Allah Kabul etsin..
27.03.2011
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Reyyan nur Ablam için,
evveli ve ahiri için; 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
27 03 11
Bu yük senden Allah’ım, çekeceğim, naçarım
Senden Sana sığınır, Senden Sana kaçarım.
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Freund Kardeşimiz için,
evveli ve ahiri için; 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
28 03 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
özqür-reyyan nur-freund Kardeşlerim için Evvel ve ahirleri için bir Yasin-i Şerif okunmuştur.... Allah Kabul etsin..
ÖzqüR ve reyyan nur kardeşimize yasini şerif okunmuştur Rabbim kabul eylesin
Üye
Freund Kardeşimiz için evveli ve ahiri için; 1 adet yasin-i Şerif okundu. Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
28 03 11
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Freund Kardeşimiz için evveli ve ahiri için; 1 adet yasin-i Şerif okundu. Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
28 03 11
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)