elbette bacım tabikide muhteşem çeşitler hazırladım siz değerli arkadaşlarım için keyifli muhabbetler olsunbagırmaaanlaştıkk
elbette bacım tabikide muhteşem çeşitler hazırladım siz değerli arkadaşlarım için keyifli muhabbetler olsunbagırmaaanlaştıkk
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Haklısın da benim arabanın lastiği patlak uğraştırma şimdi iki tabak yemek için değiştirdiğime değmez. :p :D
:rolleyes:
sen bilirsin artık bir tabak yemekten sebep arabanın lastiğini değişmezsin bir dünya tatlı muhabbeti kaçırmış olursun söylemedı deme sonra :D
Üye
Buyururum ama adresi bilmiyorum Tarif edermisin abla:Dkomikk
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Üye
Tmam o vakit bende geliyorum F 16'ımla :Dkomikk
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
evde pek guzelmış Allah bıze boyle guzel bırde evde oturmayı nasıp etsın
Bende o gönlünüz gibi geniş tertip tisali evinize gelip siz sayın Zümrüt Hanım Kardeşimin Bir acı kahvesini içerim Allah Zül Celalinin izni ile. Benim vazgeçemediğim arabam Hacı Murat makam aracımla:D
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)