Allah cc ebeden razı olsun ...Emeğine sağlık abla
Allah cc ebeden razı olsun ...Emeğine sağlık abla
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Üye
İsmi Azam Duası
'' YA VEDUDU YA VEDUDU YA ZEL ARŞİL MECİDİ YA MUDDİU YA MUİYDU YA FEALUN LİMA YURİT. ES ELUKE Bİ NURİ VECHİKELLEZİ MELEE ERKANE ARŞİKE VE ES ELUKE Bİ KUDRATİKELLETİ VE KADDERTE BİHA ALA HALKİKE VE Bİ RAHMETİKELLETİ VESİAT KULLE ŞEYİN KADİR LA İLAHE İLLA ENTE YA MUĞİYSU EĞİSNİ YA MUĞİYSU EĞİSNİ YA MUĞİYSU EĞİSNİ.''
Allah razı ve kabul buyursun Sıla abla emeklerine sağlık.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Böyle bir sitenin hazırlanmasında göznuru vererek emeği geçen ve bunları okuyarak bilgilenen insanlar'dan Hz. ALLAH C.C Razı ve memnun olsun.inşALLAH. amin...
ﷲ (¯`*•.¸ALLAH cc. razı olsun inşALLAH¸.•*´¯) ﷲ
Ey RABBİMİZ..! bizi doğru yola eriştikten sonra
kalplerimizi hakikatten saptırma
ve yüce katından rahmetini bizlere bağışla Şüpsiz ki sen çok lütuf sahibisin..
ya vedudu ya vedudu ya zel arşil mecidi ya muddiu ya muiydu ya fealun lima yurit. Es eluke bi nuri vechikellezi melee erkane arşike ve es eluke bi kudratikelleti ve kadderte biha ala halkike ve bi rahmetikelleti vesiat kulle şeyin kadir la ilahe illa ente ya muğiysu eğisni ya muğiysu eğisni ya muğiysu eğisni.''
ALLAH c.c razı olsun ablacım...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
'' ya vedudu ya vedudu ya zel arşil mecidi ya muddiu ya muiydu ya fealun lima yurit. Es eluke bi nuri vechikellezi melee erkane arşike ve es eluke bi kudratikelleti ve kadderte biha ala halkike ve bi rahmetikelleti vesiat kulle şeyin kadir la ilahe illa ente ya muğiysu eğisni ya muğiysu eğisni ya muğiysu eğisni.''
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ