arkadaş tavsiyesi
canım arkadaşım Zümrüt allah razı olsun
arkadaş tavsiyesi
canım arkadaşım Zümrüt allah razı olsun
:rolleyes:
Üye
Bana Emine Abla (Dj Zümrüt) Tavsiye etti.. Allah ondan razı olsun. Böyle socak bir ortamı, siz değerli büyüklerimi ve kardeşlerimi benimle tanıştırdığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
Allah senden razı olsun Abla. Ne isteğin,dileğin ve ulaşamadığın ne varsa herbiri senin olsun.
İyi ki varsınız;
İyi ki sizleri tanımışım Allah yolunda giden Saygı değer Kevserdenizi Ailem.
Tekraren
Esselamun Aleyküm Ve Rahmetullah....
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
siteyi duymadım önceki siteden bu siteye geçiş yaptım..............
Sen burada misafirsin.
Ve buradan da diğer bir yere gideceksin.
Misafir olan kimse , beraberce getiremediği bir şeye kalbini bağlamaz
Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın.
Ve keza,bu fani dünyadan da çıkacaksın.
Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış.
Vücudunu mucidine feda et.
Mukabilinde büyük bir fiat alacaksın
Google Denizin de iSLAM konusunda araştırma yaparken, kevserdenizi net oltasına takıldım...
![]()
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Googlede gezerken tevafuk buldum
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Siteyi Googledan Yaz kursuna Camimize gelen çoçuklara anlatacağım konuyu ararken buldum siteyi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun..
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)