Hocam bu ne güzel bir anlatım. Bune sürpriz… Hemde Tahkar tarafından nakış edilmiş, sözlerinizle şahlanmış,,,Gerçekten sizi bütün yüreğimle tebrik ediyorum
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
.
Hocam maşaallah yüreğiniz hiç susmasın resimleme mükemmel çok çok ustaca bir çalışma
Tahkar kardeşimizinde emeğine sağlık elleriniz dert görmesin .
[QUOTE=Hacı Abi;192746]Seni Tebrik ediyorum mübarek.!
Eskimez eserlerin var.
.............................. ............
Meziyeti üstün olan Mâhir Bir,
Âdabı da, hoş sohbete dâirdir.
Hak sözüne aşık olmuştur zâhir,
İş edinir, orasını sevdirir.
Resimleyip, çiçeklerle sardırır.
Ellerine yüreğine sağlık değerli Hocam
güzel bir çalışma çok beğendim... kalemin hiç susmasın
bu güzel jesti zamanında okuyamadığım için üzgünüm
sevgiler saygılar selamlar her daim...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ