canım Ustadım....
Yüreğin dert görmesim yine harikaydı şiir imrenerek okuttu Beni
sevgilerimle her daim selamlar gönül dolusu seni çok özledim...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Can Dost! Sizi duymak ne güzel. Ben de sizi özlemiştim sağ olasın,var olasın.
Buluşturana, görüştürene şükürler olsun. Baya merak etmiştim, Rabbimize Hamdü sena olsun.
Ne yazıkki eserleriniz öteyanda ziyan oldu. Onca emekler. Üstleri örtülmüş, dostlarımızın da
açılacağından ümidi yok gibi.
Canınız sağ olsun ne diyelim.
Bu şiirinizi ve Videonuzu ben de çok seviyorum. Kardeşlerimiz görsün istedim.
Sevgi ve Saygılarımla.
Mahir'im, Tahkar'm muhterem dostum!
Aylardır beklettin, özlemle sustum.
Halbuki yanımda duruyormuşsun,
İçinde biriken maharetini,
Resme dök, dillendir, sevindir beni.
Merhaba Hocam Nefis Yorumlarınla bu dörtlüklere ne desem azdır.
Bağimlı olmak sevilene, dost gibi beni görmek ne güzel ne anlamlı bir tanım, sevmek ömürlük olmalı zaten.bende aynen size dost gibiyim...kim istemez böylesi sevilmek , özlem hasret ve DOSTLUK doluydu BU dörtlükte yazan yüreğe saygılarımla... Ellerinden öpüyorum burdayım BEN TAHKAR ve sizinleyim...inşaallah
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Keşke sizlere yazdığım akrostişleri facebook sayfama taşısaydım.
Onlara çok üzüldüm. Pek çoktular ve anlam yüklüydüler.