Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Hak edilmiş başarılar için söyleneck tek söz.vadır Sila Adminimi ve değerli üyeleri tebrik eder ve bir temenni başarının devamını dilerim.
Gönlüme Değen Yâr...!
Kelimelerin Bittiği Yerdeyim.
Susuşum, Sevgimin Yüceliğinden, Kelimelerin Acizliğinden...
Sevginle Gözlerimde Büyüttüğüm Bir Damla Yaşın Sıcaklığı Hangi Dizelere Sığar?
İfade Etmeye Çalışsam Tepeden Tırnağa "Sen" Oluşumu, Altında Ezilmez mi Sözcükler, Yâr?
Öyleyse Susuyorum İşte, Dile ve Sözcüklere İnat !
Bir Sen Bil Beni, Yeter Bana , Bir Sen Anla Yeter .
Kevserdenizi Yöneti olarak Öncelkle bu sitede tüm emeği geçen değerli kardeşlerimiz bu gün her ne kadar burada olmasalarda biz kevserdenizi ailesi olarak onlaı hiç bir zaman unutmadık Kevsernizi hepimizin bir yuvası eviydi ve öylede devam edecek herkesin kendine göre elbette bir sebebi vardır sitemizin kuruluşundan Bu güne kadar emeği geçen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler
ALLAH C.C hepsinden Razı olsun.
Birlikde daha NİCE NİCE 10 YILLARA İŞAALLAH...
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır” (hadis-i şerif)
10.Yılız hayırlı olsun inşaallah emeği geçenlerden Allah azı olsun .
ALLAH yolunda yapılan emekler hiç bir zaman boşa gitmez
RABİM sebeb olanlara mükafatını bol eylesin.
Hep eraber daha Nice yıllara inşaallah.
10. Yıl Hayırlı olsun inşaallah.
Ama soldaki etikette 9 yazıyor![]()
.
Hey gidi günler Hey eski günleri yeniden hatırlattı SiLa Admin Forumun ablası Duygulandırdın biziNerden nereye Hay Maşaalah suphanallah ALLAH C.C senden ve tüm emeği geçenlerden Razı olsun.
Hep beraber daha nice nice 10.senelere inşaallah.
Bu güzel ilahi tüm emeği geçenlere gelsin ...
YouTube Video
.
SiLa Sıla kardeşime tebrikler,
İhtişamla ilgi, candan dilekler.
Lâyıksın elbette, yazsın melekler,
Artık dostların da duanı bekler.!
Selam, sevgi dolu temennilerde,
Ismarlama denmez, böylesi jeste,
Letâfet, zerâfet, kucağın doldu,
Ayrı- ayrı sesten kutlama oldu.
Şevket Okyay hocam sizin kadar değerli bu güzel şiirin için sonsuz teşekkür ederim kalemine kuvvet yüreğine bereket çok memnun oldum .
ALLAH da senin memnun etsin ALLAH C.C Razı olsun ellerine sağlık.(y)