Biz canımızı kimlere emanet ediyoruz ve hangi çağda yaşıyoruz ?
Metro turizimle bundan 3 ay önce manisa istanbul yolculuğu yaptım manisan bursaya kadar dört defa koltuğum değiştiler çünkü aynı numaralı koltuk benden başka dört kişiye daha satılmış .en son bursada beşinci kez değişmek için mavin yanıma geldi bende yeter artık benim koltuğumu boşaltın değilse rezalet çıkaracam dedim koltuğumu boşaltırım yerime geçtim .istanbula kadar gittim ama sinir küpü gibi oldum bir daha bu firmaya bilet almam demiştim.
Olacakya dün yine bursadan manisaya dönecem bilet bulamadım mecburen yine aynı firmadan almak zorunda kaldım + diğer firmalardan da fiatını yüksek kesildi neyse bir an önce gideyim işime yetişeyim dedim. Bursadan manisaya yolculuk yapmak üzere pilanımızda akşam saat 18,30 gibi evde oluruz akşam dinleniriz sabah da işimize gideriz dedik.
Otobüs bir saat rotarlı geç geldi şoför yolların dolu olduğunu söyledi bizde normaldir hafta sonu dedik .bursadan hareket ettik susurlukda mola verdik kalktık 10 dk gitmeden otobüs arza yaptı dediler biraz uğraştılar biz içinde bekledik çalıştırdılar hareket ettik susurlukdan manisaya gelene kadar defalarca otobüs durdu mavinler yapmaya çalıştı hareket ettik kalktık durduk, kalkdık durduk.tabii bu esnada zaman ilerledikçe yolcular malum yolcuların içinde çocuk larda olmasıyla otobüsün içi çekilmez oldu yolcular gerildikçe gerildi isyanlar başladı + dillerini anlamadığımız malum suriyeli lerde sağolsunlar ellerinden telefon düşmediği gibi toplumda sessiz konuşmayıda öğrenmemişler dönüp sus dercesine bir bakıyorsun onlarda sana teşekkür edercesine bakıyor
otobüs durunca içinde çocuk ağlamaları sıcaklık ter kokusuda cabasıömrümde ilk defa bu kadar rezalet bir yolculuk geçirdim .
Demem şuki araçdır bozulur İnsanlarada ölüyor.lakin bu Otobüs resimde gördüğünüz gibi çift katlı içi dolu hiç boş koltuk yok nerden baksan 80 yolcu var içinde madem otobüsün arza durumu var yola çıkmadan neden bakımı yapılamadı yada yolda arzalandı bu koskoca firma neden bir ek otobüsle yolcuları vaktinde yerine götürmedi de okadar yolcu yolda madur oldu ....?arzalı otobüsle saatlerce onca yolda çocuk çocuk bekletti.?
orada şoför evet elinde olmayan bir arza olabilir ama firmadan yardım isteyeceği yerde isyan eden yolculara avazı çıktığı kadar bağırdı yolcularla mavinler arasında büyük bir kavga çıkmak üzereydi.
ve son durum gece 12 de anca evimize gelebildik.bir dahamı METRO firmasıyla asla yolculuk etmem ....!!!!![]()