2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Biz canımızı kimlere emanet ediyoruz ?

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100,0%
    Overall activity: 100,0%
    Achievements
    SiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEKTAR KURUCU

.
    Yer
    ISPARTA
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

nww Biz canımızı kimlere emanet ediyoruz ?

Biz canımızı kimlere emanet ediyoruz ve hangi çağda yaşıyoruz ?
    Metro turizimle bundan 3 ay önce manisa istanbul yolculuğu yaptım manisan bursaya kadar dört defa koltuğum değiştiler çünkü aynı numaralı koltuk benden başka dört kişiye daha satılmış .en son bursada beşinci kez değişmek için mavin yanıma geldi bende yeter artık benim koltuğumu boşaltın değilse rezalet çıkaracam dedim koltuğumu boşaltırım yerime geçtim .istanbula kadar gittim ama sinir küpü gibi oldum bir daha bu firmaya bilet almam demiştim.
    Olacakya dün yine bursadan manisaya dönecem bilet bulamadım mecburen yine aynı firmadan almak zorunda kaldım + diğer firmalardan da fiatını yüksek kesildi neyse bir an önce gideyim işime yetişeyim dedim. Bursadan manisaya yolculuk yapmak üzere pilanımızda akşam saat 18,30 gibi evde oluruz akşam dinleniriz sabah da işimize gideriz dedik.
    Otobüs bir saat rotarlı geç geldi şoför yolların dolu olduğunu söyledi bizde normaldir hafta sonu dedik .bursadan hareket ettik susurlukda mola verdik kalktık 10 dk gitmeden otobüs arza yaptı dediler biraz uğraştılar biz içinde bekledik çalıştırdılar hareket ettik susurlukdan manisaya gelene kadar defalarca otobüs durdu mavinler yapmaya çalıştı hareket ettik kalktık durduk, kalkdık durduk.tabii bu esnada zaman ilerledikçe yolcular malum yolcuların içinde çocuk larda olmasıyla otobüsün içi çekilmez oldu yolcular gerildikçe gerildi isyanlar başladı + dillerini anlamadığımız malum suriyeli lerde sağolsunlar ellerinden telefon düşmediği gibi toplumda sessiz konuşmayıda öğrenmemişler dönüp sus dercesine bir bakıyorsun onlarda sana teşekkür edercesine bakıyor

otobüs durunca içinde çocuk ağlamaları sıcaklık ter kokusuda cabası ömrümde ilk defa bu kadar rezalet bir yolculuk geçirdim .

Demem şuki araçdır bozulur İnsanlarada ölüyor.lakin bu Otobüs resimde gördüğünüz gibi çift katlı içi dolu hiç boş koltuk yok nerden baksan 80 yolcu var içinde madem otobüsün arza durumu var yola çıkmadan neden bakımı yapılamadı yada yolda arzalandı bu koskoca firma neden bir ek otobüsle yolcuları vaktinde yerine götürmedi de okadar yolcu yolda madur oldu ....?arzalı otobüsle saatlerce onca yolda çocuk çocuk bekletti.?
    orada şoför evet elinde olmayan bir arza olabilir ama firmadan yardım isteyeceği yerde isyan eden yolculara avazı çıktığı kadar bağırdı yolcularla mavinler arasında büyük bir kavga çıkmak üzereydi.
    ve son durum gece 12 de anca evimize gelebildik.bir dahamı METRO firmasıyla asla yolculuk etmem ....!!!!

DIŞARDA
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 380
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 99,9%
    Overall activity: 99,9%
    Achievements
    Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    (Ebedi dünyasına göç etti)
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Cevap: Biz canımızı kimlere emanet ediyoruz ?

Bu firmanın adı var kardeşim ama hizmet'miş, konfor'muş bu firmada arama
    Bundan birkaç yıl önce bende icra takibi için alaplıdan istanbula gitmek zorunda kaldım ki işlem için son gün'dü mesai bitmeden kadıköyde olmam lazım,
    öğlen alaplıdan çıktım kadıköye gittiğimde mesai bitmiş kapılar kapanırken içeri girdim yani son anda işimi gördüm. Halbuki Alaplı İst. arası (20 dk. mola dahil) 3 saat.

---ölüm herkes için bir fırtınadır
    bugün bana esti yarın sanadır
    Şimdi Ruhuma bir Fatiha oku
    sevabı hem sana hem banadır---

<marquee>facebook>>67.efsane.688 </marquee>