Fotoğraflar için Zümrüt Kardeşimize Teşekkürler. Rize Merkez.
Rize Bir Çay Bahçesi. Kale
![]()
Fotoğraflar için Zümrüt Kardeşimize Teşekkürler. Rize Merkez.
Rize Bir Çay Bahçesi. Kale
![]()
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
.
Ülkemizin her bir yanı başka güzel.paylaşımın için teşekkürler Kuzat kardeşim ellerine sağlık...![]()
Karadeniz'in Meşhur Vakfıkebir Ekmeği
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
TRABZON Uzun göl Fotoğrafı. Trabzon
Ekrem bey ben açmış olduğum Karadeniz Fotoğrafları bölümün de paylaşmış olduğum fotoğraflar, sitelerden aldığım fotoğraflardır. Yani, zaman zaman beğendiğim Karadeniz Fotoğraflarını burada paylaşacağım. Benim arşivimde öyle tek seferde paylaşacağım fotoğraflar yok. Bu konuya fotoğraf ekleyerek güncellemede ne gibi sıkıntılar olur'ki ?Hoş bulduk bacım. Sıla bacım kuzat kardeşimizin açtığı karadeniz fotoğrafları konusunda tek tük resim atıyor bu forumun kirliliğine sebep olur, kardeşimize söyleyelim resmleri tek seferde atsın
Genel de benim çalışma prensip'im konuları düzenli olarak aktif tutma... yani devamlılık ve süreklilik...