.
Bilgisayardan foruma eklenti ile resim nasıl eklenir aşağıda resimli olarak anlatmaya çalıştım inş. faydalı olur kolay gelsin..
Ziyaretçiler üye olmadan, üyelerimiz ise konuya mesaj yazmadan linkleri görüntüleyemezler.
Ziyaretçiler üye olmadan, üyelerimiz ise konuya mesaj yazmadan linkleri görüntüleyemezler.
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Aynen öyle yaptım. Dosya büyük diye kabul etmedi. DEPREM diye paylaştığım fotoğraf küçük dosya diye kabul etti bir şey daha öğrenmiş olduk ilginize teşekkür...Yanlız bu cevap yazmadan göremezsiniz uyarısı benim için de geçerliii bilginiz olsun
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Emeğine sağlık sıla kardeşimbu vesileyle resim ekleme yükleme sitesi aramaktan kurtulduk.
Bu şekilde resim yüklemek önceden beri vardı herhalde ama ben genelde URL yöntemiyle yüklediğim için bu dikatimi çekmemişti
Edit:
Kuzat kardeşim bu şikayetini gidermek için sistemde ince ayarlara girmek gerek,buda beni aşıyor, sanırım Webmasterimiz bu konuda gerekeni yapacaklardır