Kuzat kardeşim senin bu istediğin anca SMF forumlarda olur onda da verdiğin cevap başlığı çıkmaz anca cevaplar istatistiklerde görünür.
![]()
Kuzat kardeşim senin bu istediğin anca SMF forumlarda olur onda da verdiğin cevap başlığı çıkmaz anca cevaplar istatistiklerde görünür.
![]()
Bu istedğin imkansızİlk konudaki başlık ana başlık olarak anasayfada görünürken , yoruma yazılacak başlık konunun anlamını da bozar konuyla alakasız başıkta olur. İmkansız bişey.
![]()
Kevser Denizi Kardeşim, İmkansız değildir, mutlaka yapılır ama belki biraz zordur...Bu istedğin imkansızİlk konudaki başlık ana başlık olarak anasayfada görünürken , yoruma yazılacak başlık konunun anlamını da bozar konuyla alakasız başıkta olur. İmkansız bişey.
Bu yetki sadece modaratörlerde olacak ve konu ile ilgili başlık atacak.
Yalnız bizim forumda şöyle bir şey var...Ekrem Kardeşim de açıklamış biz şu an itibarıyla deneme sayfasına sürekli yazdığımız halde...ana sayfada yanıtlar çıkmıyor.... Benim de söylemek istedim Ekrem Bey'in de dediği gibi yanıtların görünmesi başlıkları değiştirip değiştirmek bize kalsın...
Bu vesiyle ile bugün bütün enerjimi bu konuya harcamış oldum...
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"