DIŞARDA
Level completed: 5%,
Points required for next Level: 380
Overall activity: 99,9%
Achievements

Kaderimse çekerim
Selamu aleyküm kevserdenizi ailesi 
Yıl 1983 yılında (profesyonel) ağır vasıta ehliyet aldım önce ist.da bir kaç ay pazarlama şirketinde, sonra ist. bayburt arasında bir firma otobüsünde önce muavin sonra şoför olarak 2 yıl çalıştım 1985 yılında bayburta'a giderken sivas imranlı yakınlarında gizli(kara) buzda kayarak kaza yaptım, çok şükür can kaybı olmadı, otobüs hevesim orada bitti. 
1985 yıl sonlarında memleketimiz Alaplıda bir inşaat şirketinde işe başladım, çoğunlukla bolu çimento'dan alaplıdaki inşaatlara çimento, ara sıra karabük ve istanbuldan çubuk demir, ara sırada izmir ve ankaraya erdemirden saç veya ormandan sanayı odunu nakliyesi yapardım, 6 ay böyle devam ettikten sonra işveren tuttu kamyonu damperli yaptırınca istanbul/ikitelli de yaptığı blok inşaat harfiyatını harfiyat döküm sahasına ve zeytinburnu kum deposundan kum çakıl çekmeye başladım, ama, bu kısa mesafe yol beni açmadı
1986 yılında ereğlide nakliye bürosunda çalışan bir akrabamızla tuttuk ortak senetle kamyon aldık(keşke almaz olaydım) ben(enayi) 7/24 geceli gündüzlü direksiyon salladığım halde 2 senedir bizim senetler halen bitmedi, sonuç, al gülüm ver gülüm. 
Ve ortaklıktan çıktıktan sonra dertsiz başım biraz ağrısın diye 1988 yılında tuttum peşin(nakit) hiç borçsuz AS600 kamyon aldım, çok şükür Allah'ıma başımızı sokacak evimi yaptım çocuklarımı büyüttüm evlendirdim derken baktım bğk, vergi, icra vs.vs. ihbarnamelerin ardı arkası kesilmez oldu, eh 1983 model olan kamyonumuzda malesef sanaiden çıkmaz olunca çektik takoza ki kimine iyi, kimine kötü görünen Cumhurbaşkanımız nezaman başbakan oldu, nezaman torba yasa çıkardı ben bu zamana kadar vergi borçundan dolayı piyasaya satamadığım kamyonu devlete teslim ettim akabinde bğk,ra olan borcumdan dolayı yıllarca emekli olamamıştım şimdi yine torba yasa sayesinde emekli oldum çok şükür.
Şimdi içimizden biri leri çıkıpta ''tabi bu torba yasa sizin gibi uyanıklara yaradı'' diye düşünebilirler, hayır, davulun sesi hiç kimseye uzaktan hoş gelmesin herşey göründüğü gibi,gazetelerde yazdığı gibi değil, torba yasa bana birtek kamyonda yaradı-ysa da yinede binlerce TL v.borcumun 1/4 ini ben ödedim, emeklilik için ise 30 u banka geri kalan 16 bin tl,yi yine ben ödedim hey gidi hey.
Geçenlerde benim son dünür bize geldilerdi, osırada tv,de hebarlerde ekrana bir siyasetci geldiğinde bizim dünür ''hah işte çıktı adamın özü'' dedi, bende hadiya dedim, ''memleketi duble yollarla donatan, denizin altından tren geçiren insanın bunca yapılan işleri görmeyip, bugüne kadar yapılmayan işleri yapan insana çamur atan, yapmadığı şeyleri yaptı gibi gösterip iftira atan biri adamın özü mü oluyormuş'' deyince beni iktidar partili zanederek biraz mahcup olur gibi oldu
sonra ben; ya dünür kusura bakma ben siyasetle ilgilenmiyorum, A, veya B, partili değilim ama şu türkiyede yapılan icraatı gördükce ben hak yiyemem, benim kamyonculuk yaptığım dönemlerde yollar böyle olsaydı benim kamyonum sanayi yüzü görmezdi yani yiğidi öldürürüm ama hakkını yiyemem diyerek gönlünü aldım 
Uuuu saat 03:45 olmuş ya huu, neyse yazıma burada son verirken kısaca kafama takılanları da yazayım 
Birde;Başkentimizde yapılan Cumhurbaşkanlığı sarayına neden herkes kaçak saray diyor? orası şimdiki Cumhurbaşkanımızın tapulu malı mı? budönem şimdiki Cumhurbaşkanı kulanıyorsa gelecek dönemlerde başkası kulanacak, peki şimdilerde oraya kaçaksaray diyenler olurya eğer Cumhurbaşkanı olursalar o kapıdan içeri hangi yüzle girecekler çok merak ediyorum
Ya şu dünyada bütün aksilikler neden beni buluyor,herkes şanslıda birtek benim mi şansım yok anlamadım gitti 
Sevgi ve dua ile