DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 100,0%
Achievements

WeAleykümselam Abim malesef bazı insanlar her paylaşım istesini aynı sanıyorlar oysa her şeyin yeri ve zamanı ayrıdır .elbette herkesin bir özel hayatı vardır bu bizi ilgilendirmez zaten adı üstünde özel hayat.yalnız yanıldıkları islami paylaşım sitelerinin sohbet arkadaşlık siteleri gibi görmeleri burada Adminler olmasa bu tür sitelerin halini düşünemiyorum bu kadar temiz kalamaz .
Adminin görevi ne önce Admin bunu bilmeli.Site kurmayla Admin olmanın arasında çok büyük fark var. Siteyi herkes kurar ama herkes yönetici olmaz yöneticilik (Admin ) sorumluluk ister.bir site açmak adeta bir yuva kurmak gibidir eğerki o yuvayı kontrol edemezsen onunda tadı kaçar, ve yuva dağılır
Bir Admin nasıl olurda bunu göremez, Göremez değil görmezlikden gelmesi .Ben çok site başında sabahladığımı bilirim üye konuyu açtı ben sildim üyeyi banladım tekrar üye oldu bir gecede en az aynı üye 10 defa üye kayıt yaptı hatta bir arkadaşımda en sonunda bana dediki sen şifreni bana ver git uyu bu üye bu gece bizi uyutmıyacak dedi ve öylece bilgisayar başında sabahı ettik en sonunda sanırım kayıt olacak hotmail adresi bulamadı pes etti.yani demem şu ki böylelerini bu tür sitelerden uzaklaştırmazsak sitenin düzenini bozar,sitelerimiz herkese açık olduğu gibi her çeşit insan da gelebiliyor.Hani pazardan bir kilo domates alırsın eve gelince bakarsın torbada bir ikisi ezilmiş çükür bu çürükleri içinden ayıklamazsak diğer sağlamlarıda bozer.
Abi bu ortamda seni en yakın tanıyan benim galiba ailece de tanışmak kısmet oldu ekmeğinizi yedik çayınızı içtik her insanın mutlaka Artısda eksisi de vardır hatasız bir ALLAH dır.
Bu konularda senin ne kadar hassas olduğunu iyi bilirim .Madem onlar o ortamdan memnunlar .Hani derlerya (Sorma kişinin aslını sohbetinden belli olur )siz size yakışanı yapacaksınız .ve yaptınızda gördüğüm kadarıyla.Ne diyelim Abi ALLAH C.C öylelerinede hidayet versin ...
Selam ve Dua ile...