4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kırgınım

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 380
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 99,9%
    Achievements
    Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    (Ebedi dünyasına göç etti)
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Kırgınım

Es selamu aleyküm değerli kevserdenizi ailesi.

Ben-i şahsen tanıyan ve tanımayan tüm dostlarım.
    Ben, ne orta öğrenim, ne devlet teknik Üniversitesi'nde, ne ekonomi Fakültesi’inde nede Üniversite'lerde okudum,
    ben köyümüzün ilkokulundan orta dereceyle mezun oldum, sonrasında 13 yaşımda gittiğim gurbet elde 1983 yılına kadar süründüm, 1983 yılında ehliyet aldıktan sonra 3 yıl uzun yol(şehirler arası) otobüs şoförlüğü yaptım ve 1986 yılında kamyon aldıktan sonra, uzun yıllar nakliyecilik yaptım akabinde kamyonum eskidi yenileyecek gücüm olmadığı için birkaç yıl önce kamyonu devlete sattım, şimdilerde ise işte böyle sitelerde ve evimde ufak tefek işlerle vakit geçiriyorum..

Açıkcası ben her nekadar köyümden uzak gurbette büyümüş, yetişmiş biri olsamda ben köylüyüm, çünkü ben,karşımdaki çocuksa çocuk olurum, yaşlıysa yaşlı olurum,şahsen espiriyi sevdiğim için çok espiri yaparım ama ben lugat parçalamayı bilmem,latife yapmayı bilmem,karşımdaki kişiye kur yapmayı hiç bilmem, gördüğünüz gibi kendimi dahi ifade edemiyorum.
    Her nekadar bazı hisler yanıltıcı olsada ben hissettiğimi ve düşündüğümü söyler, hissettiğim şeyi de gerekirse örnek göstererek yazarım.

Konu başlığımın nedeni; Bir foruma(siteye) biri gelmiş izdivaç bölümünde evlenme ilanı vermiş, sonra tutmuş başka bölümde ''evlilik için görüştüğüm kişinin babası problem çıkarıyor'' başlığında birde konu açmış,
    ya, kim nederse desin ben böyle işlerden nem kaparım, huylanırım, araştırırım, neticede araştırdım ve hislerimde yanılmadığımı gördüğümde konuya mudahil olup birşeyler yazdım, bu reklamcı beyefendi, kendi hakkında gerçeği yazdığıma alınmış bana cevap olarak mı, yoksa yönetici kardeşime özelden mi nereden yazdıysa şahsım hakkında birşeyler yazmış, netice sonrası site sahibi kardeşimiz benim, o kişinin gerçek yüzünü ortaya çıkardığım yazıyı silmiş.

Aslında, ben kolay kolay
    herşeye alınmaz, kırılmazdım ama yaş itibariyle bazı şeylere alıngan oldum, bahsettiğim meselede en alındığım(kırıldığım) nokta ise, o kişi hakkında yazdıklarımla o kişinin rencide edildiği düşüncesiyle yazılarımın silinmesi değil, ''bir üyenin admin,e hakaret etmesi, hakkında karalayıcı yazı yazması yasaktır, adminim ne yazdıysa vardır bir bildiği'' diyerek o kişinin banlanmaması oldu, ve düşündümki demekki yeni gelen ve tanıdığı yada tanımadığı kişi veya kişileri reklam yapan üye ler benden daha değerliymiş..!

Anlamadığım nokta; Bu ortamda bir üye mi değerli, yoksa bu ortama yıllarca emek vermiş bir yönetici üye mi daha değerli?

Kusura bakmayın dostlar, ben her nerede olursa olsun üyeliğim silinme pahasınada olsa bulunduğum bir ortamda hiç kimseye; Kim olursa olsun gelsin üye olsun da, (bir hikaye, ve/veya yaşanmış bir hikaye) diye belirtilmeyen, hayal ürünü kişiler, hele hele genç kızlarımız hakkında uydurma yazılar yazmasına musade edemem ve bir kaç yıl önce sıla kardeşiminde şahit olduğu gibi haklı olduğum bir davada kardeşim dahi olsa ne beni kıranı af ederim, nede yazdıklarım nedeniyle kimseden helallik isterim..!

Not: Dök içini rahatla bölümünü yeni ve sevdiği kişiler tarafından kırılanlar ve herhangi bir sıkıntısı olan değerli kardeşlerimizin burada konu açıp stres atmaları için açmış bulundum
    Bölümü açar açmaz stresimi attım, buyurun canlar sizde birşeyler yazın stresinizi atın
    Selam ve dua ile..

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100,0%
    Achievements
    SiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEKTAR KURUCU

.
    Yer
    ISPARTA
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

WeAleykümselam Abim malesef bazı insanlar her paylaşım istesini aynı sanıyorlar oysa her şeyin yeri ve zamanı ayrıdır .elbette herkesin bir özel hayatı vardır bu bizi ilgilendirmez zaten adı üstünde özel hayat.yalnız yanıldıkları islami paylaşım sitelerinin sohbet arkadaşlık siteleri gibi görmeleri burada Adminler olmasa bu tür sitelerin halini düşünemiyorum bu kadar temiz kalamaz .
    Adminin görevi ne önce Admin bunu bilmeli.Site kurmayla Admin olmanın arasında çok büyük fark var. Siteyi herkes kurar ama herkes yönetici olmaz yöneticilik (Admin ) sorumluluk ister.bir site açmak adeta bir yuva kurmak gibidir eğerki o yuvayı kontrol edemezsen onunda tadı kaçar, ve yuva dağılır
    Bir Admin nasıl olurda bunu göremez, Göremez değil görmezlikden gelmesi .Ben çok site başında sabahladığımı bilirim üye konuyu açtı ben sildim üyeyi banladım tekrar üye oldu bir gecede en az aynı üye 10 defa üye kayıt yaptı hatta bir arkadaşımda en sonunda bana dediki sen şifreni bana ver git uyu bu üye bu gece bizi uyutmıyacak dedi ve öylece bilgisayar başında sabahı ettik en sonunda sanırım kayıt olacak hotmail adresi bulamadı pes etti.yani demem şu ki böylelerini bu tür sitelerden uzaklaştırmazsak sitenin düzenini bozar,sitelerimiz herkese açık olduğu gibi her çeşit insan da gelebiliyor.Hani pazardan bir kilo domates alırsın eve gelince bakarsın torbada bir ikisi ezilmiş çükür bu çürükleri içinden ayıklamazsak diğer sağlamlarıda bozer.
    Abi bu ortamda seni en yakın tanıyan benim galiba ailece de tanışmak kısmet oldu ekmeğinizi yedik çayınızı içtik her insanın mutlaka Artısda eksisi de vardır hatasız bir ALLAH dır.
    Bu konularda senin ne kadar hassas olduğunu iyi bilirim .Madem onlar o ortamdan memnunlar .Hani derlerya (Sorma kişinin aslını sohbetinden belli olur )siz size yakışanı yapacaksınız .ve yaptınızda gördüğüm kadarıyla.Ne diyelim Abi ALLAH C.C öylelerinede hidayet versin ...

Selam ve Dua ile...

DIŞARDA
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 380
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 380
    Achievements
    Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    (Ebedi dünyasına göç etti)
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    14

Moral verdiğin için teşekür ederim kardeşim ALLAH C.C. razı olsun.

Ne diyelim, bunlar yaşanacakmış, bizde yaşadık ve değerimizin ederini gördük elhamdulillah.

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Achievements
    SiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEKTAR KURUCU

.
    Yer
    ISPARTA
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Cevap: Kırgınım

Test Mesaj...
    Konu webmaster tarafından (23.08.25 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Opsiyonel