Yeşim Taşı Mucizesi.
Uzun dalga kırmızı ötesi ışınların vücudumuz için sayısız yararları vardır. Bu yararları şöyle sıralayabiliriz.
1)-Termal etki yapar.
2)-... Uzun dalga kırmızı ötesi ışıma vücudun on beş santim içine kadar etki yaptığından damarları hem genişletir, hem de temizleyip açar. Kanı ısıtıp, akışkanlığını çoğaltır. Her türlü hastalığın ana nedeni olan dolaşım sistemini düzenler.
3)-Zararlı kolestrolün vücuttan atılmasını yardım eder.
4)-Fazla yağları eriterek kilo verdirir.
5)-Terleme yoluyla zararlı maddelerin (toksinlerin) vücuttan atılmasını sağlar.
6)-Adale ağrılarını giderir.
7)-Uzun dalga kırmızı ötesi ışınlar etki alanındaki mikrop ve bakterileri öldürür.
8)-Vücudun D vitamini sentezlemesini sağlar.
9)-Yeşim taşlarının anyon yayma özelliği vardır. Bulunduğu yerin havasını temizler.
10)-Kokuları alır.
Yeşim taşlarının metafizik etkileri de vardır. Bu etkilerden kısaca bahsedersek:
a)-Kişileri duygularının etkilerinden kurtarır. Serinkanlı düşünmesine ve doğru karar vermesine yardımcı olur. Stresi engeller.
b)-Aşırı duygusallığa engel olur. Özgüveni artırır.
c)-Zihinsel yoğunlaşmaya yardım eder, dikkati artırır.
d)-Tenle temas ettiği noktalarda ferahlık hissi oluşur. Ağrıları dindirir.
e)-Üzerinde bulunduranların kişiliklerini geliştirir. Akıl, cesaret ve adalet duyguları verir. Kibir duygunsu engeller.
Yukarıda yazdıklarımız yeşim taşının bilenen ve kanıtlanmış özelliklerinden sadece bir kaçıdır. Mutlak ilim sahibi Yüce Yaratıcı bu harika taşlara diğerleri gibi keşfedilmeyi bekleyen bilmediğimiz daha nice nimetleri gizlemiş olmalıdır.
GÜL MEDİKAL İLETİŞİM TEL : 0 536 423 84 62