kurallara tüm üyelerin uyacağından eminimçünkü bu forumdaki herkes çok iyi ve tüm müslümanların olduğu gibi bu forumdakilerde kardeş
kardeşler birbirlerini üzmezler
![]()
kurallara tüm üyelerin uyacağından eminimçünkü bu forumdaki herkes çok iyi ve tüm müslümanların olduğu gibi bu forumdakilerde kardeş
kardeşler birbirlerini üzmezler
![]()
NamaZ Kılmak Bedava, Kumar Oynamak ParayLa...
Oruç Tutmak Bedava, İçki İçmek ParayLa...
ALLAH'a İman Bedava, Haram Yemek ParayLa..
Kısacası Cennet Bedava , Cehennem ParayLa... Seçim Sizin..
Aynı konuyu, aynı veya farklı başlıklar altında birden fazla kez açamazsınız.
mümkünse bu kurala fazlasıyla uyalım emeğe saygı....
Seni çok Özledim Annem
Arkadaşlar aynı konuları eklemeyelim lutfen. Arama butonundan bakıp eğer o konu yoksa ekleyelim inşaallah. selam ve dua ile...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Seni çok Özledim Annem
Arkadaşlar bir kere yazdım ama yine aynı konular eklenmeye devam ediliyor Konu eklerken pek kimse arama yapmıyor. Aynı konuları eklemeyelim lutfen. Arama butonundan bakıp eğer o konu yoksa ekleyelim yoksa silmek zorunda kalıyoruz, emekleriniz ve vaktinizde boşa gitmiş oluyor... Selam ve saygılarımla...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Forum ,içerisinde tartisma,ve elestiri yapanlar.
Tam olarak anlayamadığım için soruyoyorum!Bir yanlış yazı gördüğüğümüz zaman(Ehl-i sünnet'e aykırı)tenkit ve eleştri yapmamızda bir sakınca varmı...?
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ