Amin..Amin..Amin...
Allah(c.c) razı olsun...
Amin..Amin..Amin...
Allah(c.c) razı olsun...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Rabbim! Bana ve anama babama verdigin nimetinlere sükretmemi ve hosnut olacagin isi yapmami bana kolay kil.
Beni rahmetinle iyi kullarin arasina kat.
(Hz. Süleyman´in duasi)
Seni çok Özledim Annem
Amin ecmain...
Allah(c.c) razı olsun canım...
Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Ey Tövbeleri kabuleden ve Dualara icabet eden Rabbimiz! Sana yöneldik. Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tevbeler olsun. Günahımız çoktur ama, Senin rahmetinde her şeyi aşkındır, her şeyi kuşatmıştır. Rahmetin gazabını geçmiştir. Bize rahmetinle muamele eyle.
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle .
Ey Rabbimiz! Mülkün sahibi sensin. Dilediğine mülkü verir, dilediğinden alırsın. Dilediğini aziz, dilediğini zelil edersin. Bütün hayırlar, iyilikler senin elindedir. Sen her şeye Kadirsin, Sen Lütfedensin bize dünyada ve ahirette iyilikler ver.
Amin...
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH"IN ADIYLA
HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE - Kİ HAMD ZATEN ONUN
HAKKIDIR- ALLAH"AÇOK ÇOK HAMD OLSUN NEFSİMİN
ŞERRİNDEN ONA SIĞINIRIM ŞÜPHESİZ NEFİS -RABBİMİN
MERHAMETİ OLMAZSA-ÇOK ÇOK KÖTÜLÜĞE SEVK
EDER GÜNAHLARIMA GÜNAH KATMAYA ÇALIŞAN
ŞEYTAN"IN ŞERRİNDEN DE ONA SIĞINIRIM HER TÜRLÜ
GÜNAHA DADANMIŞ ZORBAYA, ZALİM HÜKÜMDARA
VE EZİCİ DÜŞMANA KARŞIDA ONUN HİMAYESİNE SIĞINIRIM
ALLAH'IM, BENİ ORDULARINDAN BİR NEFER EYLE-Kİ
ORDULARINDAN BAŞKA GALİP OLAN YOKTUR
-BENİ SENİN YANINDA YER ALANLARDAN EYLE-Kİ YANINDA
YER ALANLARDAN BAŞKA KURTULUŞA EREN YOKTUR
-BENİ SANA DOST OLANLARDAN EYLE-Kİ,SANA DOST
OLANLAR İÇİN HERHANGİ BİR KORKU VE ÜZÜNTÜ
SÖZ KONUSU DEĞİLDİR
ALLAH'IM,DİNİ HAYATIMI BENİM İÇİN YOLUNA KOY
ÇÜNKÜ,O BENİM DURUMUMUN TEMİNATIDIR AHİRET İŞLERİMİ
YOLUNA KOYÇÜNKÜ O, EBEDİ YURDUM VE KÖTÜ İNSANLARIN
YAKINLIĞINDAN KAÇIP SIĞINILACAK MEKANIMDIR
HAYATI BENİM İÇİN HER TÜRLÜ İYLİĞİ ARTIRMA ÖLÜMÜ DE
HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN RAHATA ERME VESİLESİ EYLE!
ALLAH'IM,PEYGAMBERLERİN SONUNCUSU, ELÇİLERİNİN
SON HALKASI OLAN HZMUHAMMED'E VE ONUN AK PAK EHL-İ
BEYTİNE VE NECİP SAHABİLERİNE SALAT EYLE!
BU SALI GÜNÜNDE DE BANA ŞU ÜÇ ŞEYİ LÜTFEYLE:
BAĞIŞLAMADIĞIN HİÇ BİR GÜNAHIMI, GİDERMEDİĞİN
HİÇ BİR ÜZÜNTÜMÜ,DEFETMEDİĞİN HİÇBİR DÜŞMANIMI
BIRAKMA!
EN GÜZEL İSİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA,YERİN VE
GÖKLERİN RABBİ OLAN ALLAH'IN ADIYLA,BAŞLANGICI ONU
GÜCENDİRMEK OLAN HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ SAVMAYI, İLK
ADIMI ONUN HOŞNUTLUĞU OLAN HER GÜZEL ŞEYİ KAZANMAYI
DİLERİM
EY HER TÜRLÜ İHSANIN SAHİBİ ALLAH'IM, BUGÜNÜ
KENDİ KATINDAN BİR BAĞIŞLAMAYA BENİM İÇİN NOKTALA!
Seni çok Özledim Annem
Yarabbi
Kapına geldik, dergahına sığınıyoruz.Ey merhametlilerin en merhametlisi, bizleri bağışla.
Allah'ım Sen buyurdun ki bana dua edin bende duanızı kabul edeyim.
Senin aciz kulların olarak huzuruna geldik ve sana dua ediyoruz.Ey Allah'ım bize hakkı hak olarak göster.Haklı olmayı nasip et.Bize batılı batıl olarak göster.Batıldan uzaklaşmayı nasip et.Bize basiret ve feraset ver.Bizi dünyanın sıkıntısından ve ahiretin azabından koru.
Yarabbi sen ey vahşete kapılanların en cana yakın dostu,yalnızların arkadaşı,ümidi kesilenlerin ümidi,kimsesizlerin yardımcısı,yoksulların varı,zayıfların kuvveti,fakirlerin hazinesi,gariplerin şikayet makamı,büyüklüğünde tek olan,fazlın ve keremin Peygamberin Hz. Muhammed (a.s) ve Ali(ashabı) hürmetine sıkıntılı zamanımızda yardımımıza yetiş.
Allah'ım
Gücümüzü topla,dünyaya karşı zaafımızı gider ve bizlere yardım et.Mağdur ve mazlum Müslümanlara merhamet et.
Allah'ım
Ey Müslümanların velisi.Bizi sana kavuşuncaya dek İslam üzerinde sabit kıl.Ayaklarımızı sıratı müstakimden kaydırma.Katındaki makamı hürmetine Hz. Muhammed (a.s)'ı hakkımızda şefaatçi kıl.
Yarabbi
Sana gereği gibi ibadet etmeyi,şükür etmeyi,hamd etmeyi,tevekkül ve tefekkür etmeyi ve imtihanına sabrı nasip eyle.Bizi yaşattığın müddetçe kötülüklerden kaçma hususunda sebat nasip eyle.Bizden razı olmadıkça bizleri dünyandan çıkarma.Can verme sırasında imanımızı muhafaza buyur..
Ey saygı değer Kabe'nin sahibi,ey her türlü dilek ve cehdin sahibi;Müslümanları nifaktan,amelimizi riyadan koru.Günahlarımız bağışla.Bizlere merhamet eyle.Dualarımız kabul eyle.Şüphesiz sen duaları kabul eden mucipsin.
Yarabbi;Kadrimizi yücelt,göğsümüzü genişlet,işimizi kolaylaştır,bize hayırlı rızk ihsan et.İzzetinin hakkı için, bizleri korku ve hüzün duymayan salih kullarından eylemeni rahmetinle istiyoruz senden.Sen gönüllerdeki dertlere şifa,hidayet ve rahmet vericisin.Bizden mağfiretini esirgeme yarabbi.İstenenin hayırlısını,duaların hayırlısını,amelin hayırlısını,hayatın hayırlısını,ölümün hayırlısını istiyoruz senden.
Ey Allahım ibaderlerimizi kabul buyur.Yüce Allah'ın salat ve selamı Peygamber (a.s)'in ehli beytin ve bütün ashabının üzerine olsun.
Allah'ım; Senin açacağın herhangi bir rahmeti tutacak yoktur.Sen tasayı gideren,kederi açıp ferahlatan ve güç durumdakilerin duasını kabul eden Rab’sin.Ancak senden yardım diliyor ve ancak senden yardım istiyoruz.
Dünya ve ahiretin sahibi Allah'ım;
Dini ve dünyevi bütün işlerimizde intizarı müyesser kıl.Zorlukların üstesinden gelmeyi nasip eyle.Şüphesiz sen her şeye kadirsin.Sen dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara eda nasıp eyle.Bağışlamanı dileriz yarabbi.Dönüş sanadır.Güç ve kuvvet ancak yüce ve büyük Allah iledir.
Yarabbi
Peygamber Efendimiz (a.s) senden neleri istemişse onları istiyor,nelerden sığınmışsa onlardan sığınıyoruz.AMİN.
Seni çok Özledim Annem
Gölgelerin içindeyim, başım önümde. Huzurunda bir bendeyim Efendim. Işıklar inerken gecenin karasından bedenim üzerine, ölümü paylaştırmak için sana yolladığım sevdalarımı bekliyorum. Bir rebabın selinde vahalara salınmış ahular gibi mestâne… Şehlâ rüyaların arkasına saklanmış bengisu özlemleriyle ateş taşıyan sözcükler tutuyorum önümde. Hüsn-ü Yusuf’tur rüyalarımda gördüğüm Efendim, sulusepken bir matemin kararan sinesinde. İpekten dokunmuş sesindir dinleyemediğim son şarkının son notası. Sadağında sevda yığınlarıyla gri bulutlara yağdırdığın ses, senin midir Efendim?
Çıkar siyahlarımı, bürün beyazlarına. Sesime ses ver ey tennurelerin beklediği sevgili. Âlem doğarken karanlıkların beşiğinden, karalara saldığın bahtımı aydınlat da gel. Buhurların dumanında burnuma sevdadan bir nebze şifayla gel. Üveys gibi geri dönmek için değil, Karan topraklarından aşkımı çoğaltmak için gel.
Çıkar siyahlarımı Efendim. Hasret kaldım gülüşlerine. Bir hazanın son demlerinde baharımla gel. Gölgelere büründüm Efendim. Sadağına azıcık aşkından ışık kat da gel.
Seni çok Özledim Annem
Ey Anların, Günlerin, Ayların, Yılların Rabbi!
Ey Zamanın, Mekânın, Hayatın ve Ölümün Rabbi!
Ey Arzın ve Semavatın Rabbi!
Ey Kelamın Sahibi Ve Ramazan'ın Rabbi!
Ey Bizim Rabbimiz, İnsanların ve İnsanlığın Rabbi!
Bizleri Kuran Ayı Ramazan'a eriştirdiğin için Şükürler Olsun…
Ramazana Ulaştırdığın Gibi Hayırlı Bir Şekilde Bayrama da Ulaştır...
İlahi; Anlarımızı, Günlerimizi, Bu Vahyin Doğduğu Ayı Bize Mübarek Kıl!
Hoş Gelen Ramazan'ı Hoş Bulduklarından Eyle...
Ramazan'ı Bizden, Bizi Ramazan'dan Hoşnut ve Razı Eyle!
Ya Rab!
Bizi Orucun Başını Dik Tutanlardan, Başını Oruçla Dik Tutanlardan Kıl!
Kendini Kaybedenlerden, Kendini Unutanlardan Değil,
Kendini Oruçla Tutanlardan Kıl...
Ramazan'ı;
Ruhumuza Gıda, Gönlümüze Ferman, Gözümüze Fer, Dizimize Derman Kıl!
Rabbimiz!
Bu Ayda Tuttuğumuz Orucu Gerçek Oruçlardan,
İbadetlerimizi Hakiki İbadetlerden Eyle!
Bizi Gafillerin Uykusundan Uyandır.
Suçlarımızı, Hatalarımızı Bu Ayda Bağışla!
Affet Bizi Bağışlayıcı, Merhamet Sahibi Rabbimiz!
Bu Ayda Bizi Hoşnutluğuna Yaklaştırıp, Gazap ve Azabından Uzaklaştır
Bu Ayda Ayetlerini Okumaya Bizi Muvaffak Eyle
İlahi;
Oruç Tutup, İbadete Durmamız İçin Bize Yardımcı Ol;
Bu Ayın Sürçme ve Günahlarından Bizi Uzaklaştır;
Bu Ayda Bize Sürekli Olarak Seni Zikretmeyi Nasip Eyle…
(Amin)
Seni çok Özledim Annem