!!!Hanımlar Beyler Diyet Nasıl Yapılır,Nasıl Zayıflanır!!!
'_Bu gün tam on gün oldu diyete başlayalı ,bayağı zayıfladım.Hep haşlama sebze ,meyve yedim .Sanırım bir beş kilo verdim.Güzel olmaya çalışıyorum ,daha güzel,dahada güzel çok daha güzel.
Mankenlere özeniyorum ,ne kadar güzel vücutları var.Dal gibi derler ya;bende aynı onlar gibi olmak istiyorum.
Şuan yetmiş kilo civarındayım.Bayanım ya tam olarak kilomuda söylemem.Öylede gururluyumdur.
Zayıflayınca ilk yapacağım iş,şöyle güzel bir kuaföre gidip,süper mir makyaj ardından manikür ve pedikür ve ben.....Dışarı çıktığımda ,bana bakan yakışıklı erkekler,o anı dört gözle bekliyorum.Azimliyim çok azimli.Kimsede beni engelleyemeyecek,engellemek isteyen zaten benim güzelliğimi kıskanıyor demektir.Vız gelir ,ne söylerlerse söylesinler..
Muhteşem topuklu ayakkabıların,biraz dokeltili ama cüretkar olan ipek elbisem içinde nede muhteşem olacağım,biliyorum .Biliyormusunuz ben bunun için günde iki saat yürüyorum.Doktorum ne derse yapıyorum.Ye dediğini yiyorum yeme dediğini yemiyorum''. diyordu geçen gün kamelyada oturduğumuz bir arkadaşımız.
Şöyle bir baktım ,ne kadar çok özen gösteriyor kendine.Belki de sevgilsine daha güzel gözükmek için yapıyor bunu yada yapıyorlar...
Bir an asıl sevgilim geldi aklıma ,ben onun için nekadar diyet yapıyorum ,yapıyoruz.
Hanım yetmiş kilo imiş,kendime bir baktım şöyle günah kefemin ağırlığı yüzü geçmiş,sanırım yada milyonlar milyarlar mı demeliyim.Ben nasıl yaşıyorum böyle ,bizler nasıl yaşıyoruz böyle.Obeziin alası olmuşuz haberimi yok haberimiz yok dedim.Ene mi tatmin etmek için miydi acaba??
Dünya da ne kadar kalacaksın diye hanıma sordum .Şöyle bir afalladı.Ne bileyim dedi,kim ne zaman öleceğini bilir ki..Yok dedim yanlış anlama sakın ,çok güzel hazırlıklar yapıyorsun da bende bayağı kalacaksın sandım kusura bakma dedim .Bozuldu biraz.ama ben gerçekten bozulması için mi sormamıştım o soruyu ,merak ettim acaba bu hanıma bir ayrıcalık mı yapılmıştı???
Yıllardır,gençlere nasıl diyet yapılır,nasıl zayıflanır işleyip duruyorlar bakalım.Tabi ki bir hastalık şişmanlık,elbette çaresine bakılmalı,ama niyet???
Nesil nereye gidiyor?Günlerdir zayıflama sitelerine bakıyorum ,zayıflayan hanım ve beylerin ,belki doğru belki yanlış hikayelerini okuyorum.O kadar çok çaba Sarfetib milyonlar döküyorlar ki.....
Bazı hanımları görünce utanıyorum,bilmiyorum kendime yediremiyorum.Annemi üzüyorum,ayşe anne ,fatıma anne ,ümmügülsüm anne,biz size layık evlat olamadık anne .YARdım et anne,biz nereye gidiyoruz!!!
Rabbimle konuştum bu sabah ,söz veriyorum bir ömür diyetini yapacağım günahlarımın.O kadar güzel olacağım ki senin karşına bütün ihtişamımla,en güzel sevaplarımla,en güzel amellerimle,en çok benim okudum ,en çok benim dilim döndüğü salavat elbisemi giyip çıkacağım karşına.Bende cüretkarım ,dekolte elbisemin içinde değil,en çok en çok ben okuyup ben çıkacağım karşına diyerek cüretkarım işte.....
Diyet listemi yaptım allahım.Örneğin bu gün hiç yalan söylemiyeceğim ve bundan sonra ki günlerde de göreceksin bak...
Sonra yarın hiç zannda bulunmayacağım,harama hiç bakmayacağım,saçımı hiç açmayacağım,bugün birde zayıflamak için ,yok yok bedeni değil zahiri zayıflamak için pardesü giyeceğim....Allahım bana ödülün ne ben zayıflayınca??
Benim senden bir isteğim var haa....Ben karışmama ,ben senin için zayıflıyorum,bana cemalini göstereceksin,tamam mı.
Biliyorum sevgilim ,ben senin için ne yaparsam, sen bana bin mislini verirsin biliyorum.Seni çok seviyorum.Vermesende seviyorum.Çünki sevmesen yaratmazdın ki....
Bizimle seninde en sevgilin olan habibini tanıştırmazdın ki.
Allahım bana ,senin yolunda günah diyetlerimi yapmamı nasip et ne olur....