~ ` DVDFab Media Player 1.0.3.4 ` ~
..YENI NESIL MEDYA OYNATICI + SORUNSUZ %100 FULL!!..

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 1.0.3.4
Boyut: 39.9 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dil Seçeneği Yok
İşletim Sistemi: Windows 8/7/XP (32-bit/64-bit)
Sunucu: Netload.in + Extabit.com + Turbobit.net + Uploaded.to
Durum: Yüklendi

Programin Özellikleri;

DVDFab Media Player her bir video için oynatıcı aramak zorunluluğunu ortadan kaldıracak, yüksek çözünürlüklü video izlemenizi sağlayan ve Windows işletim sistemleri için hazırlanmış bir programdır. Her video izlemek istediğinizde açılmayan videolar kullanıcıları bıktıran sorunlardan birisidir. Program işte bu sorundan yola çıkarak hazırlanmış ve Windows platformlarına sunulmuştur.

Özellikle Blu-ray DVD'leri çalıştırma kalitesi ile sektörün en iyi yazılımlarından birisidir. Aldığınız, izlemek istediğiniz filmlerin hakkını veren bir kalitede oynatarak, kaliteli görüntüde film izleme imkanı sunmaktadır. Blu-ray için özel menü barındıran program kolay arayüzü ve seçenekleri ile kullanıcı dostu bir programdır. Ayrıca DVD'lerinizi iso olarak bilgisayarınıza kaydetmiş olsanız dahi bu program sayesinde izleyebilmektesiniz. Kısaca iso dosyalarını açma ve çalıştırma yeteneğine de sahip bu program DVD ve video ile ilgili işlemleri tek bir programda yapmanızı sağlamaktadır.

Cinavia koruma sistemi ile korunan video ve ses DVD'lerini akıcı bir şekilde oynatabilme yeteneğine sahiptir. Piyasada bu tür koruma olan DVD'leri sorunsuz bir şekilde oynatan nadir programlardan birisidir. Ayrıca DVD klasörlerine ulaşabilen program, klasörlerin içindeki ayrı video dosyalarını da oynatabilmektedir. Windows'un 32 ve 64 bit tüm sürümlerini destekleyen program, bu işletim sistemi kullanan bilgisayar kullanıcılarının tüm DVD ve oynatıcı problemlerini tek başına çözebilecek bir programdır.

HIDE OFF:
DVDFab Media Player 1.0.3.4 (FULL)

Turbobit.net Linki

Netload.in Linki

Extabit.com Linki

Uploaded.to Linki