~` ESET Endpoint Antivirus 5.0.2126.3 FINAL `~
:: ORIJINAL "TÜRKÇE" VERSİYON ::

-: 07.08.2012 TARIHINDE :-
YENI VERSIYON EKLENEREK YENILENDI!!

-: SGN FARKIYLA / NETTE ILK :-
ŞIMDI DAHA DA IYI VE AKILLI TESPIT
BEKLENEN ESET BUSINESS 5 SÜRÜMÜ!!

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 5.0.2126.3 FINAL
Boyut: 55.7 MB
Dil: TÜRKÇE
Sunucu: Netload.in + Extabit.com + Turbobit.net + Uploaded.to
Durum: Yüklendi

Programın Özellikleri;

ESET Endpoint sürümünün, standart ESET sürümünden farkı; sunucular için uzaktan yönetim seçeneği sunması, daha gelişmiş güvenlik ve ayrıntılı özelliklere sahip olmasıdır. Bu sürüm firma ve kurumsal işletmelere sunulmaktadır

Şirket verilerinizi 100 milyondan fazla kullanıcının güvendiği kanıtlanmış tespit teknolojisine emanet edin. Bulut tabanlı tarama, aygıt kontrolü ve istemcilerin uzaktan yönetimini içeren antivirus ve antispyware koruması.

Şimdi Dahada Iyi Ve Akıllı Tespit

Tüm ölçekten firmalar için bulut destekli tarama, aygıt kontrolü ve uzaktan yönetim gibi gelişmiş teknolojiler içeren antivirus ve antispyware koruması.

Uç Nokta Koruması

Firma ağınızı kanıtlanmış antivirus antispyware ve gelişmiş aygıt kontrolü özellikleri ile güvence altına alın. Geniş özelleştirme seçenekleri içeren ve sistemlerinizi yormayan korumaya güvenebilirsiniz. ESET ThreatsSense ve bulut tabanlı tarama teknolojisi ile uç noktalarınızı koruyun ve antispam çözümü ile istenmeyen e-postaları posta kutunuzdan uzak tutun. Aygıt kontrolü sayesinde yetkisiz USB ve CD'lerin firma bilgisayarlarına erişimini engelleyin.

Uzaktan Yönetim

Tek bir yerden tüm ağın güvenlik durumunu izleyin. Geniş bir yelpazedeki özelleştirme seçenekleri sayesinde sistem güvenliğinizi dilediğiniz şekilde ayarlayın.

Hızlı ve Stabil Bir Ağ

Ağ bağlantılarına aşırı yüklenmemek ve VM hostlarınızda antivirus fırtınası estirmemek için görevlerin uygulanma aralıklarını ayarlayın. Geliştirilmiş güncelleme seçeneklerinden birini seçin yansı sunucunuza HTTPS ile bağlanın ya da önceki virüs imza veri tabanı ve modüllerine geri dönün.

Raporlar Günlükler & Bildirimler

Ağınızın güvenlik durumunu sunucu yükü istatistiklerini firmanın dışından bile kontrol edin. Veriyi uyumlu formatlara dönüştürün veya olay bildirimleri için sınırlamalar belirleyin bildirim önceliklerini ayarlayın

En Iyi "Güvenlik Programı" ESET Business Sürümü Sizlerle!

ESET VE TNOD DOSYALARINI ASAGIDAKI LINKLERDEN INDIRIN
TNOD DOSYASININ ICERISINDEKI OKU-KURULUM DOSYASINA GORE PROGRAMI KURUN
GÜNCELLEMELER DAHIL TÜM ÖZELLİKLERİ %100 SORUNSUZ KULLANIN.

-: DIKKAT :-
TNOD DOSYASINI INDIRMEDEN ONCE;

:: ESET TARAFINDAN ENGELLENDIGI ICIN ::
SAATIN YANINDAKI ESET SIMGESINI SAG TIKLAYIP, "KORUMAYI GECICI OLARAK DEVRE DISI BIRAK" SECENEGINI SECIN, "EVET" E BASIP, ZAMAN ARALIGI "SONRAKI YENIDEN BASLATMAYA KADAR" I SECIN. AKSI TAKTIRDE RARDAN CIKMAYACAKTIR

GERIYE KALAN ISLEMLER OKU-KURULUM DOSYASINDA ACIKLANMISTIR

Netload.in Linki

Extabit.com Linki

Turbobit.net Linki

Uploaded.to Linki

--

- TNOD DOSYASI NE IŞE YARAR? -

TNOD eklentisini anlatima göre kurdunuzda, calisan keyleri otomatik entegre edecektir.
Keyler karalisteye alinip gecersiz oldukca veya süresi dolmaya yakin, otomatik lisansiniz yenilenecektir

BILGI: HALIYLE O AN ICIN LISANS SURESI ONEMLI DEGILDIR.
BUGUN 2012 KEYINI KULLANIR YARIN 2013 KULLANIR. YANI SINIRSIZDIR!!

--------

01 - PROGRAMI CALISTIRIN, ESET MENUSUNDEYKEN "F5" TUSUNA BASIN
02 - GELEN EKRANDAN "GUNCELLE" YANINDAKI ISARETI TIKLAYIN
03 - ALTTAN "GUNCELLE" BOLUMUNE GELIN
04 - KULLANICI ADI VE PAROLA BOLUMLERINE BILGILERI GIRIN
05 - "GÜNCELLE" BUTONUNDAN "VIRUS IMZA VERITABANINI" GUNCELLEYIN
06 - LISANSLAMA ISLEMI TAMAMLANMISTIR!!

--------

.,, ESET Endpoint Antivirus 5.0.2126.3 FINAL (TR) -32 BIT ,,.

Netload.in Linki

Extabit.com Linki

Turbobit.net Linki

Uploaded.to Linki

.,, ESET Endpoint Antivirus 5.0.2126.3 FINAL (TR) -64 BIT ,,.

Netload.in Linki

Extabit.com Linki

Turbobit.net Linki

Uploaded.to Linki

- ESET ENDPOINT ANTIVIRUS - (KURULUM SONRASI AYARLARI) -
A - BILGI: "ISLETIM SISTEMI GUNCEL DEGIL" UYARISINI KAPATMAK ICIN;
01 - ESET programinizin simgesini yeşil yapan, isletim sisteminizin güncel olup olmadigini denetleyen,
belli bir süre sonra cikan, "Isletim sistemi güncel degil" uyarisini kapatmak icin;

02 - Sag alt köseye gelen (saatin yanina gelen) "ESET" simgesini tiklayin
ESET menüsündeyken, klavyenizden "F5" tusuna basip, soldan "Araclar" yanindaki isarete basin

"Sistem güncellemeleri" e gelin ve sagdan "Güncelleme Yok" secip, "Tamam" butonunu tiklayin