Selamun aleykum olsun bütün site ailesine.
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM FAKİH KARDEŞİM.KEVSER DENİZİNE VE BU DENİZDE YÜZMEYE HOŞGELDİNİZ...bagırmaa
Aleyküm selam kardeşim, hoş geldin sefalar getirdin, hayırlı feyz,li paylaşımlar inş.
---ölüm herkes için bir fırtınadır
bugün bana esti yarın sanadır
Şimdi Ruhuma bir Fatiha oku
sevabı hem sana hem banadır---
Aleykümselam fakih. kevserdenizi ailemize hoşgeldin, üyeliğin hayırlı ve daim olsun kardeşim.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
.
WeAleykümselam fakih kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun,faydalı paylaşımlar dilerim.Selam ve Dua ile...
Aleykümselam fakih. kevserdenizi ailemize hoşgeldin
Seni çok Özledim Annem
Aleykümselam fakih. kevserdenizi ailemize hoşgeldin, üyeliğin hayırlı ve daim olsun kardeşim.
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..