Allah razı olsun, estafullah bizden büyük allah var bizim büyüklüğümüz o nun yanında neki nineciğim,
Efsane ismi nası bayanı çağrıştırmıştı, yani bu ismi bayanlarmı kullaniyi abooo adminiiiiim hemen ismimi değiştiriiin lütfennn

yok be ninem yananı allah görürmüş yormayın yaşlı kafanızı, keşke ahiretde vereceğimiz cevaplarıda böyle kolay verebilsek
Amin kardeşim, allah cümlemizin hayırlı dileklerini versin, kalan ömrümüzü daim, hayırlı ve uzun eylesin inşallah.
Yorumunuz için allah razı olsun, Dua ile
S-1- En büyük hayaliniz?

C-1- Ah beee hasret kardeşimde sonmodel taksi var benimde olsa şunu yaparım vs gibi bir hayalim yok,
çünkü gerçekleştiremeyeceğim bir hayali kurmakla beynimi yormaya gerek yok 
he birzamanlar ist.da çalışırken ayda bir köye gelip, giderken otobüs biletimi hep ön sıralardan alır, seyahat esnasında kaptanın yaptığı haraketleri izlerken, onun gibi otobüs şoförü olmak, yolda yüklü kamyonları gördükce birgün bende böyle bir kamyon alacam, diye hayal kurardım, ve allaha şükür bu hayallerim gerçekleşti ama eartık buyaştan sonra hayal kurmak neyime gerek 
S-2- Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?
C-2- Beğendiğim huyum; ben herkesi kendim gibi bilirim, yaşlıyla yaşlı, çocukla çocuk olurum, araba kullanırken mesela çarşıdan köye giderken yolda kimi göresem onu es geçmem,
bir iyilik yapıyorsam ''allah razı olsun'',dan başka hiçbir karşılık beklemem.
Beğenmediğim huyum ise; çok çabuk sinirlenirim, kızdığım zaman karşımdaki kırılacakmış diye düşünmem zaten oanda düşünemiyorum, 
bu beğenmediğim huyumunda iyi tarafı kimseyi kırmadan çabuk sakinleşirim 
S-3-Keşke yapsaydım ve keşke yapmasaydım dediğiniz olaylar?
C-3- Ohoooo keşkelerimin hangi birini anlatayımki,
hadi sizi kırmayam bir iki tane anlatayım bari
Keşke yapsaydım; 1984 - 85 yıllarında bir otobüste ne güzel çalışıyordum, ne vergi nede lastikler eskidi düşüncem vardı , keşke otobüs şoförlüğünü bırakıp kamyon almasaydım, elimden kamyon gitti halen vergi borcum bitmedi 
Keşlke yapmasaydım; otobüs şoförlüğünü bıraktıktan sonra ilk kamyonumu bir akrabamla ortak almıştım, keşke ortak kamyon almasaydım 
S-4-Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz?
C-4- Yuarıda,da dediğim gibi, çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı olan ve neşeli, muzip, kişiyle çabuk samimiyet kurabilen, şakalarımla, espirilerimle üzgün olan birini dahi güldürebilen kişiliğe sahibim, istemeden kırdığım kişinin gönlünü çabuk alan, ama beni zivanadan çıkaran kişiyle,de özkardeşimde olsa bir ömürboyu konuşmayan biriyim.
malesef çevremde böyle konuşmadığım birkaç kişi var, ben kendileriyle konuşmasamda çocuklarımın onları ziyarete gitmelerinede birşey demem.
Genelde dobra dobra konuşurum, kimseye iyi görünmek veya yaranmak için birisi siyaha yok o beyaz derse bende evet o beyaz, deyipte yalakalık yapmam en nefret ettiğim şeylerden biride yalakalıktır.
S-5-Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?
C-5- Cennet ayaklarının altında olan insan.
S-6- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?
C-6- Mustafa karataş hocanın programlarından başka şu programdan keyif alıyorum diyemem çünkü nezaman tv seyretsem zırt bırt reklam verdikleri için illa yani illaki günaha giriyorum, günaha girmemek içinde tv seyretmiyorum diyebilirim,
Şimdilik bukadar yeter seni sorularla boğmayalım
Aaaa gidiyormusunuz? mümkün değil bırakmam daha garbuz kescöydük

Şaka biyana, Rica ederim kardeşim ben yüzme bilirem kolay kolay boğulmam, evden baktığım zaman karadeniz tam karşımda duruyor
Herşeyin bir sebebi, sebeplerin de bir yaradanı vardır.
Candan ümidi kesebilirsiniz ama.
CAN Dostlarıyla irtibatı kesmek güçtür
~Mevlana~
İnşallah Sürçi lisan etmedik .
Sürç-i lisan ettiysek affola...