Burasıda seni ağırlayacamız toplantı salonumuz 
Evet o kadar ağırladık şimdide sorularımıza geçelim 
Mikrofon senin 
Selamun Aleyküm.Haftanın Röpörtajı süper modarotör olan Efsane-67 ile yapacağız inşAllah
Ona Soruları Sorduk Ve Cevapları Alarak Güzel Bir Şekilde Tanıyacagız....
SORUSU OLAN KENDİSİNE SORABİLİR..
-Kısaca kendini tanıtır mısın?
Aleyküm selam, Ekrem ben, 1957 yılında karadenizin siyah altın diyarında karadenize bakan şirin bir köyde hayata merhaba dedim,
halen hayat mektebinde okuyan ama uzun yıllar otobüs ve kamyon direksiyonu sallamış,
feleğin eleğinden geçmiş, evli, allah bağışlarsa 5 çocuk babası, 3 erkek torun dedesiyim
-Sizi bu güne kadar en mutlu eden olay?
bugüne kadar en mutlu olduğum olay 5 sene önce ilk, ve son 6 ay içinde iki torun sahibi olmamdır.
-Sizi bu güne kadar en mutsuz eden olay?
Dost bildiğim insanların, hatta enyakın akrabalarımın dahi gerçek yüzlerinin ortaya çıkması
-Hayatta vazgeçemeyeceğin üç şey?
Babam sizlere ömür, Annem, eşim, ve canlarım
-Hobilerin?
Bol bol denize girmek, araba kullanmak, bilgisayar ve çoğunlukla torunlarımla vakit geçirmek.
-Fobilerin?
Aslında pek fazla fobim yoktur ama dedikodu yapan insanlardan oldum olası hoşlanmam.
-En çok dinlediğin ilahi ve ilahi sanatçısı?
Çay doldur, sedat uçan
-En çok beğendiğin kitap?
tabiki Kur'an-i Kerim
-En son okuduğun kitap?
Genelde devamlı meşkulüm boş kaldığımda ise forumda takıldığım için kitap okuduğum yok
-Bu soruda benden olsun hiç ilahi bir rüya görme şerefine eriştinizmi ?
Hayır, zaten rüya gördüğümüde söyleyemem
-Hayatta en çok yapmak isteyipte ertelediğiniz şey nedir ??
Annem ve eşimle birlikte hac,a gitmek.
_ Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir_? Neden bu nicki kullanıyorsunuz_?
Nickimin anlamını kendimce ifade edeyim, 67 vilayetimi ima ediyor, ve yukarıda,da bahsetmiştim,
ben uzun yıllar çeşitli ağır vasıta (otobüs, kamyon, tır) kullandım ve nihayetinde mesleği bıraktım yani EFSANE oldum, onedenle nicklerimde bunu kullanıyorum
_ Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz?
Sanal Alemde birkaç forumda halen yöneticilik yapıyorum, burasıda dahil birkaç forumda,da modluk yapıyorum ve arkadaşlarımla birlikte birçok yeniliklere imza attik,
cok güzel paylaşımlarimiz oldu ama neyazıkki artık eskisi kadar zamanım olmuyor,
onedenle iki üç forumdan başka biryere giriş yaptığım yok,
fark ettiginiz gibi burayada bazen gece gec saatlerde gelebiliyorum.
_ Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_?
aslına bakarsanız beni etkileyen ne tarihten, nede günümüzde yaşayan kişi yok diyebilirim,
ama ailemizde beni halen küççük çocukmuşum gibi gören yaşlı anacığım var
_ Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir_?
Ömrüm varsa ve birgün zengin olursam her yıl kurban kesmek, ve birkez,de olsa hac,a gitmek
_ Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler_?:
Benim güzel cebrail kardeşim yazılarında büyük harf kullandığı için çok dikatimi çekiyor, birgün kulaklarını çekeceğim ona göre hııı

_ Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay varmı_?
Keşke dediğim çok şey var, ama ençok insanların sonradan gördüğüm gerçek yüzlerini, keşke onlara yaptığım iyiliklerden önce görseydim, diyorum.
Mesela; kendi kamyonumu almadan önce bir inşaat şirketinde çalışırken, bir yakınım (abim) ev yapıyordu, ona yardımcı olmak için şirketin kamyonuyla evin kumunu, çakılını ist. zeytinburnundaki kum depolarından ben taşıdım keşke taşımasaydım, çünkü, hem işimden oldum, hemde abimden duyduğum laf ''bana ne yapıverdin'' 
yine, kamyonum variken komşularımda dahil, bir akrabamın (amcalarım) her ihtiyacını görür, her işine koşardım, keşke koşmasaydım,
çünkü daha birkaç yıl önce yine onlar tarafından hakarete uğradım, darp edildim 
_ En sevdiginiz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun_?
En sevdiğim yazar şu dersem yalan olur çünkü islamiforumlar dışında okuduğum yazılardan başka ilk okuldan buyana diğer yazarların kitaplarını okuduğum yok. kimleri dinliyorum, şuanda dinlediğim doldur derviş çay doldur ilahisi gibi sesi güzel olan herkesi dinlemeyi seviyorum
_ İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir_?
Yapmayı istediğim şey, bağkura birtürlü ödeyemediğim borcumu ödeyip emekli olmak ve kirada oturan çocuklarıma ev alıp kiradan kurtarmak
_ Forumda en cok vakit gecirdiginiz bolum hangisidir_?
Görevli olduğum için fırsat buldukça şuanda röportaj bölümünde olduğum gibi her bölüme girip kontrol ettiğim için, belli başlı bir bölüm yok,
yani herhangi bir bölümde hatalı gördüğüm bir konuyu düzenliyorsam o bölümde daha çok vakit geçiriyorum 
_ Hayatınızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir..._?
Tabiki dinim ve ailem
-en çok özlemini çektiğin kişi ?
Rhm.BABAM
-en çok sevdiğin ayet ?
Her ayet allah'(c.c.)ın kelamı olduğu için ben burada ayırım yapamam
-en çok sevdiğin hadis ?
Hz.Peygamber (s.a.v.) : '' Mü'mine zarar veren veya hile yapan mel'undur.''
-En sevdiğin söz
Gerek yok her sözü laf ile beyana.
Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana..
Hz. Mevlana..
En sevdiğin yemek
İşte buna verecek cevabım yok
-en sevdiğin Sahabi
Resulullah efendimiz kimi seviyorduysa
-kendini tek kelimeyle ifade edermisin ?
insanlar tarafından uğradığı her iftira ve kötülükleri Rabbine havale eden aciz bir kul
-arkadaşlar mümkünse özel sorular sormayalım lütfeeen
Estafullah sormak isteyen varsa buyursun, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak gibi bir takıntım yok çok şükür
-Selam Dua ile