Aranıza yeni katılmaktayım. Uzun zamandır uzaktan takip ettiğim ve nihayet üyesi olmaya karar verdiğim bu site inşaallah hepimize hayırlar getirir...![]()
Aranıza yeni katılmaktayım. Uzun zamandır uzaktan takip ettiğim ve nihayet üyesi olmaya karar verdiğim bu site inşaallah hepimize hayırlar getirir...![]()
aleyküm selam ailemize hoş geldiniz hayirlara vesile olsun gelisiniz insaALLAH
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Aleyküm selam kardeşim.
hoşgeldiniz...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Vealeyna aleykum selam aramıza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur ins selametle dua ile
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله