Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuş Allah'tan korkmamışsın. (Hz. Mevlâna)
Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuş Allah'tan korkmamışsın. (Hz. Mevlâna)
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله
Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin..! Sonra diyorum; Söyleyince ne olacak, sus bitsin..! Hz.Mevlana
ALLAH VAR DERT YOK
Neden duasız bırakıyorsun dilini..? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa..? Hz.Mevlana
ALLAH VAR DERT YOK
Dert ALLAH'ı gizlice çağırmana sebep olduğundan bütün dünya malından daha üstündür.
Hz. Mevlana
ALLAH VAR DERT YOK
Allah, bir kulun dua etmesine izin vermişse, mutlaka kabulünü de murad etmiştir. | Hz. Muhammed (S.A.V) |
ALLAH VAR DERT YOK
Veren de "O" alan da "O", nedir senden gidecek? Telaşını gören de, "can" senin zannedecek !NFK
ALLAH VAR DERT YOK
"Kalbinizle yaptığınız her şey, size geri dönecektir." - Mevlana Celaleddin Rumi -
ALLAH VAR DERT YOK
Sabahlara kadar namaz kılarak ayağı şişen Peygamberin, gözleri şişene kadar uyuyan ümmetiyiz
ALLAH VAR DERT YOK
Yar istersen ALLAH yeter....
Yoldaş istersen yanındaki MELEKLER yeter.....
İbret istersen DÜNYA yeter.....
Vaaz istersen ÖLÜM yeter.........
Eğer bahs ettiğim şeyler sana yetmezse ozamanda sana CEHENNEM yeter..........
ALLAH VAR DERT YOK
Ruhunu ölmeden evvel Allaha ulaştırmayı dileyen kişi Allahı zikretmelidir. Çünkü en büyük ibadet zikirdir.
29 / ANKEBUT - 45
ALLAH VAR DERT YOK