2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Affeyle yarab,,

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 24%,
    Points required for next Level: 153
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 0%
    Achievements
    ufuCh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Affeyle yarab,,

Sözlerin en güzeli, hiç süphesiz Sana aittir.
    Bizim söylediklerimiz, söyleyeceklerimiz, söyleyemediklerimiz, söylemek istediklerimiz, içimizde sakladiklarimiz, suskunlugumuz, terkettiklerimiz, unuttuklarimiz, hepsi, hepsi, sözlerin hepsi, ancak Sana yöneldigi için güzeldir.
    Süphesiz duayi dilimize veren Sen'sin, dilimizi duaya çeviren Sen'sin. Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir.
    Ey RABBim ! Ebediyen bana yakinligini tattirdigin için, bana vahyettigin bütün gerçekler için, beni hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun için, bildigim bütün kusurlarimi örttügün için, gördügüm bütün günahlarimi bagisladigin için, umuduma kapak ettigin tüm hayallerim için, En sevdigini bana elçi gönderdigin için, EY SEVGILI, BENI ASKINA MUHATTAP ETTIGIN ICIN, sonsuz hamd Sana, sonsuz minnettarlik Sana, sonsuz sükür Sana.
    Ey RABBim ! Tut ellerimden, sonsuzluklara dogru, beni hiçlige düsmekten alikoy, unutulmusluktan uzak eyle, varligina komsu eyle beni.
    Ben acizim, dayanagim Sen'sin,fakirim ben, siginam Sen'sin, dilsizim ben, sözüm Sen'sin, körüm ben, gören Sen'sin.
    Ey RABBim ! Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir. Bu kirik dökük sözlerimi, bu perisan hitabimi, Sen kabul et, Sen güzellestir Zaten aski Sen bahsetmistin ya bana, askin semasinda oturtturmustun ya beni, elimi Sen dokumustun ya, hani ele avuca gelmez dokunuslari, Sen bahsetmistin ya bana, gözüme kendi nazarindan isiklar vermistin ya, gözle görülür güzellikler vermistin ya bana, yüzüme tebessümü Sen giydirmistin ya.
    Ey RABBim ! Yoktum ben, Sen var ettin. Sevdigin için var ettin. Bir Sen istedigin için var edildim, bir Sen beni andigin için ihya edildim. Öyleyse Ey RABBim ! Varligimi askina armagan et, yak beni askinin atesinde, al beni bu rüyadan, al beni bu dünyadan, bu kirilgan varligimi ebediyetin baharina toprak eyle.
    Ey RABBim ! Bütün sözler Sana söylemekle güzeldir. Kirik dökükte olsa, kabul et bu sözlerimi, yıkık dökükte olsa duy yakarislarimi, kabul eyle beni, kabul eyle sözlerimi, suskunlugumu, dilsizligimi, en güzel dua eyle, dua eyle dilsizligimi, dua eyle suskunlugumu, en güzel dua eyle, ki sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir..dua eyle, dua eyle sözlerimi,güzel eyle…
    Ey RABBİMİZ..! bizi doğru yola eriştikten sonra
    kalplerimizi hakikatten saptırma
    ve yüce katından rahmetini bizlere bağışla Şüpsiz ki sen çok lütuf sahibisin..

DIŞARDA
    Level completed: 36%,
    Points required for next Level: 129
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    Achievements
    ikranur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Cevap: Affeyle yarab,,

En sevdigini bana elçi gönderdigin için

Ey RABBim ! Bütün sözler Sana söylemekle güzeldir. Kirik dökükte olsa, kabul et bu sözlerimi, yıkık dökükte olsa duy yakarislarimi, kabul eyle beni, kabul eyle sözlerimi, suskunlugumu, dilsizligimi, en güzel dua eyle, dua eyle dilsizligimi, dua eyle suskunlugumu, en güzel dua eyle, ki sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir..dua eyle, dua eyle sözlerimi,güzel eyle…

emegine yüregine saglık Allah (c.c)razı olsun maşaallah bu güzel paylaşımın için selametle dua ile
    ALLAH VAR DERT YOK

االه الا الله محمد رسول الله