Ben aranıza yeni katıldım.İnşaallah hayırlı zamanlar geçiririz.Forum tam bir aile ortamı gibi Allah Razı Olsun...![]()
Üye
Ben aranıza yeni katıldım.İnşaallah hayırlı zamanlar geçiririz.Forum tam bir aile ortamı gibi Allah Razı Olsun...![]()
hayırlı olsun dyb21 kardeşim hoşgeldin Rabbim muvafak kılsın inşaallah selametle dua ile....
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله
Üye
ALLAH razı olsun inşaallah..
Bénİm ŞéfAaTiM ÜmMéTiMdEn BüYüK GüNaHLaRı OLaNLaR İçİnDiR...
.
WeAleykümselam kardeşim aramıza hoşgeldin,Ecmain inş. üyeliğin hayırlı ve daim olsun,sitemizin diğer sitelerden farklı bir sitedir farkı ise Aile ortamı oluşudur.inş. bundan böyle sizde kevserdenizi ailesinin bir bireyi olursunuz...Faydalı paylaşımlar dilerim ...
yalnız niçkinizin anlamını merak ettim..dyb21.başım döndü
Üye
aleyküm selam ablacım.dyb=diyarbakır ve 21de diyarbakırın plaka nosu
Aramıza hoşgeldin kardesım.. dostlugunda muhabbetınde daim olur inşallah iyi forumlar.
Allah'ım Ben Beni Bırakırsam Sen Beni Bırakma
Herkes Gülüşümü Görüyor Kimse Savaşımı Görmüyor
Herkes Sesimi Duyuyor Düşündüğümü Kimse Bilmiyor
Herkes Yazdıklarımı Okuyor Gözyaşlarımı Kimse Görmüyor
Herkes Beni Tanıdığını Sanıyor ama; Kimse Benim Kim Olduğumu Bilmiyor..
.
Üye
ve aleykum selam ablacım ve ben bu forumda olmaktan gurur duyuyorum ....
Üye
ve aleyna aleküm selam dyb21 üyeliğin hayırlı vede daim olsun kevserdenizi net forum sitemize>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
![]()
Aleykümselam dyb21.
Hoşgeldin sefalar getirdin Kardeşim; Üyeliğin Hayırlı, Uğurlu ve de daim olsun İnşallah.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ