Siteniz gercekten çok güzel, siteyi kuran ve emegi gecen herkesten Allah razı olsun
Siteniz gercekten çok güzel, siteyi kuran ve emegi gecen herkesten Allah razı olsun
.
WeAleykümselam Ecmain, samet55 hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun.Faydalı paylaşımlar dilerim Selam ve Dua ile...
vealeyna aleküm selam samet55 kardeşim hoşgeldin üyeligin hayırlı ve daim olsun Rabbim muvafak kılsın selametle
ALLAH VAR DERT YOK
االه الا الله محمد رسول الله
Üye
vealeyna aleyküm selam samet 55 kardeşim üyeliğin hayırlı vede daim olsun sitemize>>>>>>>>>>![]()
Aleykümselam samet 55. Hoşgeldin; üyeliğin hayırlı ve daim olsun Kardeşim.Selam ve Dua ile...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ