arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşaallah faydalı bilgilerle aynı noktada olmak ümidiyle herkese selamlar
arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşaallah faydalı bilgilerle aynı noktada olmak ümidiyle herkese selamlar
arkadaşlar forum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
"Muhakkak ki, en güzel söz Allah'ın kitabıdır. En güzel yol da(H.z) Muhammed'in yoludur."
.
WeAleykümselam sumisali hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,
forumumuz gördüğünüz gibi islami bir forum forumdur ,bilmediğin veya öğrenmek istediğin bişi varsa yardımcı oluruz,Selam ve Dua ile hayırlı forumlar...
Allah c.c razı olsun
"Muhakkak ki, en güzel söz Allah'ın kitabıdır. En güzel yol da(H.z) Muhammed'in yoludur."
Aleykümselam sumisali hoşgeldiniz Kardeşim, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah,
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Vealeyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı uğurlu daimi olsun inş........vatana millete.selametle ve dua ile.saygılarımla......
AramIza H.geldiniz.Uyeliginiz daim ve bol paylasImlarda bulunursunuz insallah.
Kimse sana özgürlük vermez.Kimse eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez.Eğer adamsan, SEN ALIRSIN !!!!