-1-

Aziz, siddik, mübarek kardeslerim ve hizmet-i Kur'aniye ve imaniyede ihlasli ve kuvvetli ve sanli arkadaslarim,

Cenab-i Hakka hadsiz sükür ve hamd ederim ki, Ihtiyarlar Risalesindeki ümidimi ve Müdafaat Risalesindeki iddiami sizinle tasdik ettirdi.
Evet, -2- sizinle otuz bine mukabil gelen otuz Abdurrahman'i, belki yüz otuz, belki bin yüz otuz Abdurrahman'i Risaletü'n-Nur'a ihsan etti. Hem unutulmayan, her vakit yanimda bulunan kardeslerim, Risale-i Nur'a sizin gibi pek ciddi sahip ve muhafiz ve vâris ve hakikatbin ve kiymetsinas zatlarin benim yerimde benden daha kuvvetli, ihlasli olarak vazife-i Kur'aniye ve imaniyede çalistiklarini gördügümden, kemal-i ferah ve sürur ve itminan ve istirahat-i kalble ecelimi ve mevtimi ve kabrimi karsiliyorum, bekliyorum.
Ben, sizi yazilarinizda ve hatirimdan çikmayan hidematinizda günde müteaddit defalar görüyorum. Ve size olan istiyakimi tatmin ediyorum. Siz de bu biçare kardesinizi risalelerde görüp sohbet edebilirsiniz. Ehl-i hakikatin sohbetine zaman, mekân mâni olmaz; manevi radyo hükmünde biri sarkta, biri garpta, biri dünyada, biri berzahta olsa da rabita-i Kur'aniye ve imaniye onlari birbiriyle konusturur.
Mâsaallah, barekallah "Kerâmât-i Aleviye"nin Risaletü'n-Nur'a imzasini bu zamanda tam tasdik ettiren kerâmât-i kalem-i Alevî (Ali) ve Kur'an'a çok kiymettar hizmeti ve Mucizat-i Ahmediyenin (a.s.m.) harika bir kerametini gözlere gösteren ve Kur'an'in altin bir anahtari olan kalem-i Hüsrevî degil yalniz bizleri, belki ruhânîleri ve melekleri de sevindiriyorlar.

1- Allah'in adiyla.
O Zat ki, "yedi gök, arz ve bunlarin içinde bulunanlar Onu tesbih ederler. Ve hiçbirsey yoktur ki Onu övüp Onu tesbih etmesin." (Îsra Sûresi: 44)
Yazilan, okunan ve kiyamet gününe kadar havada temessül eden Risale-i Nur'larin harfleri adedince Allah'in selami, rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun.
2- Ezelden ebede kadar bütün zerreler sayisinca Allah'a hamd olsun.