Benim komsum ablam ferda ablam bu sabah vefat eti çok genç 6 küçük çocuğu var hepinizden yasini okumanızı diliyorum allaha emanet olun
Benim komsum ablam ferda ablam bu sabah vefat eti çok genç 6 küçük çocuğu var hepinizden yasini okumanızı diliyorum allaha emanet olun
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِفِتْنَةً ۖ وَإِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
Her nefis ölümü tadacak ve sizi bir imtihan olarak şer ve hayr ile mübtelâ kılacağız, hepiniz de nihayet bize irca' olunacaksınız
انّا للہ و انّا الیہ راجعون
"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn = Biz Allah'ınız ve ancak O'na dönücüleriz."
Peygamber efendimiz s.a.v “innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn; yalnız benim ümmetime bahşedilmiş bir lütüftur.'' Taberanî ve İbn Merduye rivayet etmiştir. (bk. Kenzu’l-Ummal, h. No: 6632)
Erkek olsun, kadın olsun, bir mü'min olarak kim salih bir amelde bulunursa, hiç şüphesiz Biz onu güzel bir hayatla yaşatırız ve onların karşılığını, yaptıklarının en güzeliyle muhakkak veririz. (Nahl Suresi, 97)
Komşun Merhume Ferda ablamız'a Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5 Yasin-i Şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha-i Şrif Okuyacağım İnşallah; Rabbim şimdiden kabul etsin İnşaALLAH.
Başınız Sağolsun Ecrin Kardeşim.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ