DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 75,0%
Achievements

Cevap: Cumanız Mübarek Olsun
Cumanız Mübarek Olsun
Ya Rabbi ! Sahibimiz ! Dostumuz ! Yaratanımız ! Yaşatanımız ! Üzerimize titreyen Ailemiz !
Sırdaşımız olan Dostumuz ! Sırtımızı dayadığımız Kardeşimiz ! Gönlümüzü açtığımız Yarimiz !
Gözlerimizi ve akıllarımızı bağladığımız Sevdiğimiz ! Bizim için hepsi ve herşey Sensin …
Uluhuyetin hatırına… Sevdiklerin ve sevenlerin hatırına… Dostların hatırına.. Yarenlerin hatırına..
İzzet ve Celalin hatırına… Affetmeyi seven isim ve sıfatların hatırına… Merhamet çağlayanı olmayı seven isim
ve sıfatların hatırına…
Ey Sahibimiz ! Ne olur kendi sahipliğinden çıkarıp nefsin ve şeytanın sahipliğine bırakma…
Ey Sevgilimiz ! Ne olur sevginden mahrup edip beyhude ve yalan sevdalara bırakma…
Ey Dostumuz ! Bizden rahmetini esirgeyip perişan ve mahvetme
Kim var… Kim… Senden başka… Medet dileneceğimiz. Himmet isteyeceğimiz. İmdat yakaracağımız.
Kapısında kölelik ile izzet kazanacağımız. Derttaşımız yokki senden başka. Sırdaşımız yokki senden gayri.geldik
Ne olur ihsan et, affet, merhamet et, lutfet, yardım et. Hatalarımıza bakma Settarsın , hataları örtensin ne olur ört
hatalarımızı. Dualarımız aklansın bu sebeple…
Ey Sevgilimiz Allahımız, Rabbimiz, Sahibimiz, Enisimiz, Refikimiz, Ehlimiz, Mahbubumuz… Medet medet
Amin
Alıntı

Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.
13.Asrın Müceddidi
BEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ