Es-Selamün Aleyküm. Forum sakinleri. Ben Furkan. İslamisohbet.net Forum'daki Scorponork. Çoktandır giremiyordum.Sınavlarla çok yoğundum. Ben tekrar aranıza katıldım. Çok yoğundum. Selam ve Dua ile kalalım.
Es-Selamün Aleyküm. Forum sakinleri. Ben Furkan. İslamisohbet.net Forum'daki Scorponork. Çoktandır giremiyordum.Sınavlarla çok yoğundum. Ben tekrar aranıza katıldım. Çok yoğundum. Selam ve Dua ile kalalım.
Aleyna Ve Aleykümselam Hoşgeldiniz,Üyeliginiz Hayırlı ve Daim
olsun...
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
Dik ve önde
Belki acıyla
Ama vazgeçmeden durmanın
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
Kaç silah varsa elife çevrilir
Elif hep olduğu yerdedir
Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
Zordur elif olmak
Elif olmak hep vurulmaktır
Elif olmak yalnızca elif olmaktır
Ne B, ne T, ne S
Elif
Yalnızca elif
Elif demeden hiçbir şey denilemez
Ben elif dedim
Artık her şeyi söyleyebilirim...
[quote=MaDDiYYûN;13190]Es-Selamün Aleyküm. Forum sakinleri. Ben Furkan. İslamisohbet.net Forum'daki Scorponork. Çoktandır giremiyordum.Sınavlarla çok yoğundum. Ben tekrar aranıza katıldım. Çok yoğundum. Selam ve Dua ile kalalım.[/quote
hoşgeldin seni islamisohbet'tede fazla göremiyorduk tekrardan hoşgeldin
Seni çok Özledim Annem
Aleyna Ve Aleykümselam Hoşgeldiniz,Üyeliginiz Hayırlı ve Daim olsun...
ama isim olmamis
MADDİYYUN : Maddeye tapan, herşeyi maddede gören; Allah`ı inkâr edenler; maddeciler, materyalistler.
MADDİYUNLUK : Maddiyunların mesleği. Maddecilik. Hiçbir müsbet delile dayanmıyan ve sadece maddeye istinad eden ve ruhâniyatı ve mâneviyatı inkâr edenlerin bâtıl akideleri.(Maddiyunluk, mânevi tâundur ki, beşere müthiş sıtmayı tutturdu; gazab-ı İlâhiye çarptırdı. Telkin ve tenkid kabiliyeti tevessü' ettikçe o tâun da tevessü' eder. M.)(Her şeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise, mâneviyatta kördür. M.)
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ