3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Güle duyulan hasret

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements
    Günışıgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Yer
    memleketim (sivas) yaşadığım yer (istanbul)
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    23

Standart Güle duyulan hasret

Ey gül! Hasreti ile yanıp tutuştuğumuz güller gülü, varlığını gönlümüzde hissettiğimiz ama yanımızda olamamasından dolayı gözyaşlarına boğulduğumuz canımızın cananı, nerdesin ey gül? Gönlümüzün gülü nerelerdesin?

Sevmek sana Ya Resulallah çünkü sevgilerin en güzeli sensin… Özlem de sana Ya Habibullah çünkü tek özlemimiz sensin…
    İçinde bulunduğumuz bu kutlu ayın, kutlu haftasını tüm güzellikler içinde Resulümüzü anarak geçiriyoruz. Sevgili Peygamberimiz, canımızdan öte efendimiz tüm peygamber dostlarının gönüllerinde bir gül misali açar bu ayda… Bende efendime duyduğum hasretten dolayı yüreğimden düşen sözcükleri paylaşmak istedim sizlerle yani tüm peygamber aşığı gönül dostlarıyla…
    O öyle olağanüstü bir insandı ki bazen düşünüyorum keşke onun yaşadığı devirde yaşasaydım ve onun yolunu kendime iz bilip gördüğü işkencelere kendimi kalkan etseydim de hiçbir şeyim olmasaydı onun sevgisi ve Allah’ımın aşkından başka… O, o kadar değerli ki benim için onu bir kere bile görmemiş olsam da ona atılan her taşın acısını yüreğimde hissediyorum. Nasıl canını yakarlar benim canımdan ötemin ve nasıl hiç acımazlar? O öyle şefkatli öyle merhametliydi ki o taşı atanlar için bile kötü düşünmezdi. O hep iyiyi, güzeli düşünürdü ama onlar efendime ve ashabına hep çirkin, hep kötü şeyler yaptılar… Şimdi bunları düşündükçe diyorum keşke keşke ona yapılan tüm işkenceler bana yapılsaydı da onun canı yanmasaydı…
    Benim tüm sevgilerim, özlemlerim, yaşamım hepsi efendime… Onun sevgisi ile ayakta duruyor şu garip bedenim… Onun ümmeti olduğumdan ve onu görmeden ona âşık olmamdan dolayı yaşayabiliyorum ben bu dünyada…
    Ah cananım seni o kadar çok özledi ki bu garip insanlar, senin hasretin ile her geçen gün daha da eriyip bitiyoruz. Gönlümüzdeki varlığın seni görme isteğimizi daha da arttırıyor. Bir kerecik seni görmek için neler vermezdik ki, bir kerecik tutsaydık, öpseydik elini ayağını ya da ayağının bastığı toprak olsaydık ama senin varlığında var olsaydık keşke… Ama sen yanımızda yoksun güller gülü…
    Yüreğim yangın yerlerini de geçti Ya Resul… Senin ateşin büyüdükçe büyüyor gönlümde gel de susamış gönlümüze su serp tüm şefkatinle… Sana çok ihtiyacımız var efendim… Sana doğru geldiğimiz yollarda dikenler var sana koşmamızı engelliyor. Sana ulaşmamızı engellemek için konan dikenler bizi senden uzaklaştırmaya çalışıyor. Ne olur bizleri bırakma efendim, biz dikenleri umursamadan sana koşmaya devam ediyoruz ne olur sevgini alma gönüllerimizden ki sana çabucak yetişebilelim… Senin yolundayız o dikenlerin gücü bizi senin yolundan ayırmaya yetmeyecek. Çünkü biz seni canımızdan, anamızdan, babamızdan öte seviyoruz Ya Resulallah…
    Tüm özlemlerimizle senin tekrar gönüllerimize doğmanızı bekliyoruz. Gel şu gülmeyi unutan gönüllerimiz senin gelişinle yine gülsün… Gel ey sevgili, gel artık seni bekliyor seni görmeden sana meftun olan ümmetin… Şefaatini eksik eyleme bizlerden, senin şefaatine muhtacız Ya Resulallah…
    SENİ ÇOK SEVİYORUZ CANANIMIZ… DOĞUM GÜNÜN KUTLU MÜBAREK OLSUN TÜM PEYGAMBER DOSTLARINA…

DIŞARDA
    Overall activity: 75,0%
    Overall activity: 75,0%
    Achievements
    MaHiR 01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Yer
    Bir Boğaz yedi tepe
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Cevap: Güle duyulan hasret

Yüreğim yangın yerlerini de geçti Ya Resul… Senin ateşin büyüdükçe büyüyor gönlümde gel de susamış gönlümüze su serp tüm şefkatinle… Sana çok ihtiyacımız var efendim… Sana doğru geldiğimiz yollarda dikenler var sana koşmamızı engelliyor. Sana ulaşmamızı engellemek için konan dikenler bizi senden uzaklaştırmaya çalışıyor. Ne olur bizleri bırakma efendim, biz dikenleri umursamadan sana koşmaya devam ediyoruz ne olur sevgini alma gönüllerimizden ki sana çabucak yetişebilelim… Senin yolundayız o dikenlerin gücü bizi senin yolundan ayırmaya yetmeyecek. Çünkü biz seni canımızdan, anamızdan, babamızdan öte seviyoruz Ya Resulallah…
    Tüm özlemlerimizle senin tekrar gönüllerimize doğmanızı bekliyoruz. Gel şu gülmeyi unutan gönüllerimiz senin gelişinle yine gülsün… Gel ey sevgili, gel artık seni bekliyor seni görmeden sana meftun olan ümmetin… Şefaatini eksik eyleme bizlerden, senin şefaatine muhtacız Ya Resulallah…
    SENİ ÇOK SEVİYORUZ CANANIMIZ… DOĞUM GÜNÜN KUTLU MÜBAREK OLSUN TÜM PEYGAMBER DOSTLARINA…
    Emeğine sağlık Günışığı kardeşim Allah c.c razı olsun...

Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.
    13.Asrın Müceddidi
    BEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ

DIŞARDA
    Achievements
    Günışıgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Yer
    memleketim (sivas) yaşadığım yer (istanbul)
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    23

Standart Cevap: Güle duyulan hasret

Teşekkür ederim kartal abi yorum yazan ellerine sağlık