Okundu Allah cc kabul etsin
Okundu Allah cc kabul etsin
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
.
RABBİM sizlerinde ne muradınız varsa gönlünüze göre versin...
ALLAH C.C Razı olsun....
1 yasini şerif okundu allah c.c işlerini yoluna koysun inşlh
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
İki yasin-i Şerif okunmuştur.Allah kabul etsin
NOT:Yukarıdaki toplama göre 41 adet oluyor.
Fakat Ahmet Uz kardeşimiz bir adet okurum demiş, siz iki hesaplamışsınız.
Sedat kardeşimizin bu hesaba dahil değil, O' nun'ki fazladan okuma bilginize...
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
.
SiLa : 3 -Yasin
DJ-GÜNIŞIĞI :2 -Yasin.........okundu
kuzat :2 -yasin........okundu
Ahmet_uz :1 -yasin........okundu
kartal__13 :5-yasin.........okundu
DJ-zümrüt : 1-yasin..........okundu
Kadriye şen :5-Yasin
Mehbaret teyze :5 -Yasin
Aysel hayat :5-Yasin
Göz_Yaşım :10-Yasin.......okundu
DJ-Reyhani:2 -yasin
Toplam-41
Arkadaşlar şu an sayı tamamlanmıştır. ALLAH C.C cümlenizden razı olsun.tüm okuyan ve dualarla bana manevi destek veren kardeşlerimi RABBİM bu dünyada ve öbür dünyada darda koymasın.inş...
bu hafta benim için çok sitresli bir haftam olacak ALLAH Rızası Dualarınızı eksik etmeyin..inş..
Selam ve Dua ile...
Yer gök Dua ile inşallah dualarımdasınız. Allah zorunu kolay etsin.
Allah dilediğiniz her ne ise sizlere versin.
Amin...
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
.