Bütün dualarınıza canı gönül den AMİN diyorum.Hepinizin dilekleri için ayrıca teşekkür ederim...
Dj -Zümrüt kardeşimizin sorularına da İnşallah bu akşam cevap vereceğim...
Şimdilik biraz çalışma yapmak istiyorum...
Bütün dualarınıza canı gönül den AMİN diyorum.Hepinizin dilekleri için ayrıca teşekkür ederim...
Dj -Zümrüt kardeşimizin sorularına da İnşallah bu akşam cevap vereceğim...
Şimdilik biraz çalışma yapmak istiyorum...
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
"1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?"
Forumdan kişisel olarak hiç bir beklentim yok.Burada paylaştığımız yazılar birilerine faydalı oluyorsa ne mutlu bize...
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
"2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin? "
İnsanların zaman zaman öğrenmek-bilmek istedikleri (özellikle İSLAM)Konusun da meseleleri, doğru kaynak vererek Ehl-i sünnete uygun bir şekilde yazıyor ve paylaşıyorlarsa internet ortamı da olsa faydalı olduğunu düşünüyorum...
Yanlışlara gelince...!
"kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı"?
Siteye üye olduktan sonra,arkadaşların paylaşımlarını izledim hakikatten hoşuma gitti,daha bir çok yazıları okuyamadım...
Özellikle yönetimin bana gösterdiği hoşgörü ve anlayıştan sonra kevserdenizin benim için iyi bir site olduğunu düşündüm,aranıza katıldım...
Arkadaşlarımızdan istediğim dostane ve samimiyet duyguları içinde kendimize ve insanlara faydalı olabilecek paylaşımlarda bulunmak...
Paylaşımda bulunurken özelden çok genel'e hitap edecek bilgileri paylaşmak...
Bir yanlış varsa nezaket sınırları içinde birbirimizi uyarmak...
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
5 kardeş 2 numara
5:en sevdiğin renk?
Ana renkler
6:hangi yemeği çok seversin ?
Ayrım yapmam
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
Ölüm; müslüman için yeni bir başlangıç,Yaşam; o başlangıça giden bir yol.
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
Her ikisi de...
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
Günah işlemekten Allah'a sığınırm...Günahın azı çoğu yoktur diye düşünüyorum.
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
DUA Müminin silahıdır.
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
Kabul etmemek ve özür dilememek hata olur.
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?
Güzel bir duygu...
Biraz terledim...
seni tanımak çok güzeldi herşey gönlünce olsun ailenlen sağlıklı sihatli sevgi saygı çerçevesinde bir ömür boyu yaşamanızı temenni ederim yüce rabbimden kuzat abi
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Özellikle kendimi tanıtma fırsatını bana verdiğiniz için ben teşekkür ederim.